Gram altın, dolar ve euro yeniden yükselişe geçti! İşte 7 Temmuz güncel altın, dolar, euro fiyatları

Bir süredir düşüşte olan altın fiyatlarıyla birlikte dolar ve euro da Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte yeniden yükselişe geçti. Bu çerçevede, 7 Temmuz güncel altın, dolar ve euro fiyatları merakla araştırılıyor. İşte detaylar...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalan altın, dolar ve euro piyasası önlenemez bir yükselişe geçti. Diğer taraftan Kurban Bayramı'nda Borsa İstanbul'un kapalı olacak olması da enflasyon konusunda uzmanları endişelendiriyor. 

7 TEMMUZ ALTIN FİYATLARI

Bu çerçevede, 7 Temmuz altın fiyatları şu şekildedir:

Gram altın: 977,45 TL
Çeyrek altın: 1603 TL
Yarım altın: 3204 TL
Tam altın: 6432 TL
Cumhuriyet altını: 6400 TL

Gram altın, dolar ve euro yeniden yükselişe geçti! İşte 7 Temmuz güncel altın, dolar, euro fiyatları

Altın fiyatlarının yanı sıra, 7 Temmuz euro ve dolar piyasası da merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede 7 Temmuz'da dolar 17,26 TL'den; euro ise 17,66 TL'den işlem görüyor.

Gram altın, dolar ve euro yeniden yükselişe geçti! İşte 7 Temmuz güncel altın, dolar, euro fiyatları - Resim : 2

Gram altın, dolar ve euro yeniden yükselişe geçti! İşte 7 Temmuz güncel altın, dolar, euro fiyatları ile ilgili etiketler altın Dolar Euro
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.