Gram altın canlı 12 Temmuz!

Gram altın canlı 12 Temmuz! Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar internette gram altının fiyatlarını araştırıyor. Güncel altın fiyatlarını takip etmek için internette son dakika altın fiyatları araştırılıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki gram altın 12 Temmuz 2019 tarihiyle kaç TL? İşte detaylar...

Gram altın canlı 12 Temmuz! Son dönemde altın ve döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar birçok vatandaşı altına yatırım yapmaya veya elindeki altınları satmaya yöneltti. Bundan dolayı internette güncel altın fiyatları araştırılıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki gram altın bugün ne kadar? İşte 12 Temmuz 2019 gram altın güncel fiyatı...

GRAM ALTIN CANLI 12 TEMMUZ!

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 256,8 lira seviyesinde dengelendi.

Dün altının ons fiyatında ve dolar kurunda yaşanan düşüşe paralel yüzde 1,1 değer kaybeden gram altın, günü 256,0 liradan tamamladı.

Gram altın, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 09.50 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,3 üstünde 256,8 lira seviyesinde dengelendi. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 422 lira, Cumhuriyet altını 1.722 liradan satılıyor.

Asya piyasalarında alıcılı bir seyir izleyen ons altın, şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,1 yükselişle 1.407,0 dolardan işlem görüyor.

Analistler, bugün Euro Bölgesi sanayi üretimi ile ABD Üretici Fiyatları Endeksi verilerinin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan ons altında 1.390'ın önemli destek, 1.425 doların direnç konumunda olduğunu söyledi.

Gram altın canlı 12 Temmuz! ile ilgili etiketler altın 12 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.