“Grails” ve “Alcest”, Mart ayında Zorlu PSM Studio’da

Post-rock türünün önde gelen gruplarından 'Grails' ve 'Alcest' muhteşem perfomanslarıyla mart ayında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor

PORTLAND'IN ÇILGIN ÇOCUKLARI; GRAİLS

Enstrümantal rock, psychedelic rock ve post-rock’ı harmanlayan ABD’li grup Grails, şubat ayında yayınlanan yeni albümlerinin turnesi kapsamında, 3 Mart Cuma akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahne alacak.

Yaşadıkları şehir Portland’da verdikleri çarpıcı canlı konserlerin ardından müzik basının dikkatini çekmeyi başaran grup, 2003 yılında Grails adını alarak ilk albümleri “The Burden of Hope”u yayınladı. Farklı tarzları sahiplenen agresif müzik çizgisi ile Grails, grup üyelerinin enstrümanları değişimli olarak kullanmasıyla eşine pek rastlanmayan bir grup.

1487156625_ALCEST_PROMO_2016_00214_Web

Müziğe 6 yıllık ara veren ve geri dönüşleri merakla beklenen Grails, 7. stüdyo albümü “Calice Hymnal”ın yayınlanmasının hemen ardından Zorlu PSM Studio’ya konuk olacak.

ALCEST: FRANSIZ ‘BLACKGAZE’ İKİLİSİ

Black metal, post-rock ve shorgaze’i müziğinde bir araya getiren ve ‘blackgaze’ denilen bu tarzın öncüsü olan Alcest, Fransız müzisyen Neige’in solo projesi olarak 2000 yılında hayata geçti.

My Bloody Valentine, Slowdive, Ride gibi shoegaze devlerini, coldwave’i ve post-rock’un tuhaf büyüsünü sevenler ama metal müziğine kapılarını kapatmamış olanlar için 30 Mart’taki Alcest konseri benzersiz bir deneyim olabilir. Bu özel konserin biletlerine, Zorlu PSM gişelerinden ulaşmak mümkün.

“Grails” ve “Alcest”, Mart ayında Zorlu PSM Studio’da ile ilgili etiketler Mart grails alcest zorlu psm studio
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.