Grafikerlere müjdeli haber! Adobe Photoshop ücretsiz oluyor!

Grafik tasarımcıların ve içerik tasarımcıların yaygın olarak kullandığı Adobe Photoshop ücretsiz oluyor. Ücretsiz web tabanlı Adobe Photoshop nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Web tabanlı Adobe Photoshop ücretsiz oluyor. Photoshop'a para vermekten kurtaran bu karar oldukça kullanıcıların ilgisini çekmiş ve sevindirmiş durumda. Peki Adobe Photoshop nasıl kullanılır? Nasıl indirilir? Detayları haberimizde anlattık. 

Photoshop uygulaması en çok kullanılan photoshop uygulamalarından biri. Sadece bilgisayar üzerinden kullanılan bu tasarım programını indirmek ücretliydi. Yeni alınan karar ile artık ücretsiz kullanılabilecek. En çok tercih edilen ve bu konuda lider olan Photoshop'a bilindiği üzere rakip çok. Bu kararın alınması ile birlikte Adobe Photoshop'u kullanan kullanıcıların sayısı epey bir artacak gibi duruyor. 

Grafikerlere müjdeli haber! Adobe Photoshop ücretsiz oluyor!

Adobe’den gelen yeni açıklamada, kullanıcıların başka ücretsiz alternatif uygulamalara gitmesinin engellenmek istediği ifade edildi. Yani, yıllık 2000 TL’den daha pahalı olan Creative Cloud aboneliği olmadan da web tabanlı Photoshop kullanılabilecek.

Photoshop Web'de 'fremium' olarak tanımlanan ücretsiz kullanıcılar sadece erişim açılan bazı özellikleri kullanabilecek. Kullanıcıların tüm özellikleri kullanabilmesi için Creative Cloud abonesi olması gerekmektedir.

Web tabanlı ücretsiz Photoshop ilk olarak Kanada’daki kullanıcılar tarafından test edilecek. Ancak şirket, Kanada’daki testlerin başarılı gitmesi halinde web sürümünün global olarak ücretsiz haline getirileceği müjdesini verdi.

Grafikerlere müjdeli haber! Adobe Photoshop ücretsiz oluyor! ile ilgili etiketler photoshop adobe photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.