Göztepe'de kaleci transferi... Megyeri gidiyor, Boşnak eldiven Kenan Piric geliyor

Göztepe’de kaleci transferi konusunda hareketlilik yaşanıyor. Macar kalecisi Balasz Megyeri’yi gözden çıkaran Göztepe’de İrfan Can Eğribayat’ın da kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Sarı-kırmızılı yönetim geçtiğimiz yaz transfer döneminde görüşmelerde bulunduğu Boşnak kaleci Kenan Piric’i yeniden gündemine aldı. Serbest statüde bulunan 27 yaşındaki kaleciyle bir süredir görüşmelerde bulunan yönetim, transferde aşama kaydederek Boşnak file bekçisini İzmir’e davet etti.

Göztepe kalesinde değişim başlıyor... İrfan Can Eğribayat için Galatasaray'la masada olan İzmir ekibi, Boşnak kaleci Kenan Piric'i İzmir'e davet etti.

DHA'nın haberine göre; Sarı-kırmızılılardaki kariyerini çoğunlukla yedek kulübesinde geçiren Macar file bekçisi Balazs Megyeri, Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol'la anlaşma sağladı.

Göztepe ise Boşnak kaleci Kenan Piric'i İzmir'e davet etti. Galatasaray'ın istediği İrfan Can Eğribayat'ı ise şu an için satmayı planlamayan Göz Göz Piric'le sözleşme imzalayacak.

FRANCOİS MOUBANDJE'DE İŞLEM TAMAM

Göztepe'nin sol bek transferinde ise listesindeki Francois Moubandje'yle de her konuda anlaşma sağlandı.

Yunanistan'ın Atromitos takımında oynayan Piric, geçen sezon da Göztepe'nin gündemine gelmişti ancak taraflar son anda anlaşma sağlayamayınca İzmir temsilcisi Megyeri'yi renklerine bağlamıştı.

Ülkesinin Sloboda Tuzla takımında kaleciliğe başlayan Piric, Zrinjski Mostar ve Maribor'da da görev aldı. Bosna Hersek Milli Takımı'nda da oynayan Piric, bu sezon Atromitos'ta 11 maça çıktı. 

Göztepe'de kaleci transferi... Megyeri gidiyor, Boşnak eldiven Kenan Piric geliyor ile ilgili etiketler Göztepe İrfan Can Eğribayat Kenan Piric François Moubandje
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.