Göztepe'de kaleci Kenan Piric imzayı attı, sıra geldi Daniel Aleksic'e...

Süper Lig'in 2. yarısında kümede kalma savaşı verecek olan Göztepe, dün İzmir'e getirdiği Boşnak kaleci Kenan Piric'le 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibi şimdi de Medipol Başakşehir'in Sırp orta saha oyuncusu Daniel Aleksic'in peşinde...

Göztepe ara transfer döneminde ilk imzayı Boşnak kaleci Kenan Piric'e attırdı. Macar eldiven Balazs Megyeri ile yollarını resmen ayıran sarı-kırmızılılar Piric ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen sezondan bu yana kadrosuna dahil etmek istediği Piric'te mutlu sona ulaşan Göztepe, Medipol Başakşehirli Daniel Aleksic için de girişimlere başladı. DHA'nın haberine göre; Başakşehir'de genelde maçlara yedek kulübesinde başlayan Sırp oyuncu transferinde büyük aşama kaydeden sarı-kırmızılıların hafta sonuna kadar işi resmileştireceği kaydedildi.

ÖNCE GÖZTEPE'YLE ANLAŞMIŞTI 

Teknik direktör Nestor El Maestro'nun da vatandaşı Aleksic'e onay verdiği belirtildi. Kariyerine ülkesi Sırbistan'ın Vojvodina takımında başlayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Türkiye'de önce Öznur Kablo Yeni Malatyaspor forması giydi.

Başakşehir'e 2019-20 sezonun başında transfer olan Aleksic'in adı o sezon için de Göztepe ile anılmıştı. Ancak oyuncu tercihini Başakşehir'den yana kullandı. Göztepe'nin sol bek Francois Moubandje'yle de her konuda anlaşma sağladığı, oyuncunun bu hafta içinde İzmir'e gelerek resmi sözleşme imzalayacağı açıklandı. 

 

ANTALYASPOR MAÇI ÖNCESİ KORONA ŞOKU

Göztepe'de hafta sonu Antalyaspor'la oynanacak maç öncesi korona virüs şoku yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla 1 futbolcusunda korona virüs vakasına rastlandığını duyurdu. İzmir temsilcisi, testi pozitif çıkan futbolcunun ev izolasyonuna alınarak tedavisinin başladığını duyurdu.

Göztepe'de kaleci Kenan Piric imzayı attı, sıra geldi Daniel Aleksic'e... ile ilgili etiketler Göztepe Kenan Piric Daniel Aleksic Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.