Göztepe'de hedef Luis Nani!

Göztepe, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Portekizli yıldız Luis Nani'yi transfer etmek istiyor.

Demba Ba'nın ayrılmasının ardından kadrosuna dünyaca ünlü bir yıldız kazandırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Luis Nani geldi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sondakika'nın haberine göre; Geçen sezonu kiralık olarak Lazio'da geçiren Portekizli hücum oyuncusunun Valencia'yla bir yıl daha sözleşmesi var. Ancak kadroda düşünülmüyor. Menacerler aracılığıyla Göztepe'ye önerilen 31 yaşındaki futbolcunun bu nedenle maliyeti de çok yüksek değil. Taraftarı heyecanlandıracak, ürün satışlarına da etki yapacak, aynı zamanda katkı da verebilecek bir isim düşünen yönetimin bu kapsamda görüşmelere başladığı belirtildi.

TWUMASI DE LİSTEDE

Göztepe'de Patrick Twumasi'nin transferi de yine gündeme geldi. Kazakistan'da FC Astana forması giyen 24 yaşındaki Ganalı oyuncuyu menacerlerin Göztepe'ye yeniden önerdiği öğrenildi. Sarı- Kırmızılılar'ın, Astana'yla sözleşmesi süren oyuncuyu ancak yüksek maliyetinde indirim yaptırabilirse transfer edeceği bildirildi

Göztepe'de hedef Luis Nani! ile ilgili etiketler Portekiz Göztepe Luis Nani
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.