Yeni Malatyaspor'dan Göztepe deplasmanında üçlük... Tetteh'ten galibiyet golü

Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe'ye konuk olan Yeni Malatyaspor, İzmir deplasmanında tek golle kazandı. Sezona evindeki 5-1'lik Trabzonspor yenilgisiyle başlayan İrfan Buz'un takımı, 56'da Benjamin Tetteh'i attığı golle zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı.

Süper Lig'e evinde Trabzonspor'a 5-1 mağlup olarak başlayan Yeni Malatyaspor, 2. haftada Göztepe'yi deplasmanda 0-1 mağlup etti. Malatya ekibine zorlu maçta 3 puanı getiren golü 56'da Benjamin Tetteh kaydetti.

Geçen sezon Sparta Prag'dan kiralanan ve Süper Lig'de 32 maçta 5 gol, 6 asistlik skor katkısı sağlayan 24 yaşındaki Ganalı santrforun bu yaz 2 milyon euroya tapusu alınmıştı. Teknik diretkör İrfan Buz yönetimindeki Sarı-Siyahlılar 3. haftada Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Sezona Antalyaspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak başlayan Göztepe ise seyircisi önünde açılışı yenilgiyle yaptı. Sarı-Kırmızılılar haftaya Sivasspor deplasmanında.... 

Yeni Malatyaspor'dan Göztepe deplasmanında üçlük... Tetteh'ten galibiyet golü

ÜNAL KARAMAN'IN 200. MAÇI

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, Yeni Malatyaspor maçıyla kulüp kariyerinde 200. maçına çıktı. Kulüp kariyerinde Göztepe'den önce Konyaspor, MKE Ankaragücü, Kardemir Karabükspor, Adana Demirspor, Şanlıurfaspor, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor'da görev yapan Ünal Karaman, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla 200. maçına çıktı.

Bu takımlarla Süper Lig, TFF 1. Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 199 resmi maça çıkan deneyimli teknik adam, 81 galibiyet, 43 beraberlik ve 75 yenilgi yaşadı. 2004'te A Milli Futbol Takımı'nda Şenol Güneş'in yardımcılığını yaptığı dönemde, deneyimli hocanın görevden ayrılmasının ardından 31 Mart 2004'teki özel maçta Hırvatistan karşısında takımın başında da sahaya çıkan Karaman, Ümit Milli Takım'ı da çalıştırdı.

Yeni Malatyaspor'dan Göztepe deplasmanında üçlük... Tetteh'ten galibiyet golü ile ilgili etiketler Göztepe Ünal Karaman Yeni Malatyaspor irfan buz Benjamin Tetteh
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.