Hamza Hamzaoğlu: Galip gelebilirdik ama hak etmediğimiz bir galibiyet olurdu

2-2 biten Göztepe-Yeni Malatyaspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Ünal Karaman, 3 puanı kaçıran taraf olduklarının altını çizerken Hamza Hamzaoğlu ise "Son dakikada Ahmed'in pozisyonu gol olsaydı galip gelebilirdik. Ancak hak etmediğimiz bir galibiyet olurdu. 1 puan iyidir" yorumunda bulundu.

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, Süper Lig'in 23. haftasında 2-2 berabere kaldıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, “Bundan sonraki müsabakalarda hatalardan arınmış, sonucu alan bir takım olacağız” dedi.

Sarı-Kırmızılılar'ın başında 3 maçta 1 puan toplayabilen Karaman, maçın basın toplantısında şunları söyledi: “Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Oyuncularım bizi mutlu edecek bir oyun performansı ortaya koydular. Geldiğimiz andan itibaren futbolcularımız gelişme adına hem zihinsel hem fiziksel olarak iyi durumda. İyi bir Göztepe izlettiler. Eksiklerimiz var. Bunların üzerine giderek çalışacağız. Futbolun doğrularını yapmaya çalıştık. Rakip ceza sahasında topla buluşan, maçı her şeyi ile yaşayan Göztepe vardı. Maçı üç puanla tamamlayamadık, üzgünüm. Bundan sonraki müsabakalarda hatalardan arınmış, sonucu alan bir takım olacağız."

İZMİR'DE 1 PUAN İYİDİR 

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise 1 puandan memnun... Zorlu bir deplasmanda oynadıklarını ve 2 kez geriye düştüklerini hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Bugün burada aldığımız 1 puan değerli. Göztepe bizden oyun anlamında daha iyi oynadı. İki takım da iyi mücadele etti. İki sefer geri düşmemize rağmen oyuncularım reaksiyon gösterdi ve beraberliği yakaladık. Son dakikada Ahmed'in pozisyonu gol olsaydı galip gelebilirdik. Ancak hak etmediğimiz bir galibiyet olurdu. Önümüzdeki Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Hamza Hamzaoğlu: Galip gelebilirdik ama hak etmediğimiz bir galibiyet olurdu ile ilgili etiketler Göztepe Ünal Karaman Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.