Göztepe, Real Madrid'in eski yıldızı Fabio Coentrao'dan haber bekliyor

Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Fabio Coentrao, önümüzdeki sezon Göztepe forması giyebilir. İzmir'in Sarı-Kırmızılı kulübü 33 yaşındaki sol bekin menajeriyle temasa geçti, yıldız isimden haber bekleniyor...

Göztepe'de Fabio Coentrao sesleri... Sol bekte Berkan Emir'le sözleşme yenileyip Boşnak oyuncu Dzenan Burkeovic'i gözden çıkaran İzmir'in Sarı-Kırmızılı kulübü Portekizli ismi kadrosuna katmak istiyor.

İsmi her yaz üç büyüklerle de anılan 33 yaşındaki sol bek geçen sezon Portekiz Ligi'nde küme düşen Rio Ave'de 13 maçta forma giymişti. Boşa çıkan tecrübeli futbolcunun menajeriyle temasa geçildiği ve Coentrao'dan haber beklendiği öğrenildi.

Daha önce Portekiz'den veteran kaleci Beto'yu transfer eden ve 3 sezon kalesini emin ellere teslim eden Göztepe, Coentrao transferinden de oldukça umutlu.

DHA'nın haberine göre, Göztepe'nin Burekovic'i elden çıkarması durumunda Coentrao transferinde daha fazla adım atılacak. Rio Ave altyapısında yetişen Coentrao, ülkesinde Nacionel ve Benfica formalarını giydi. Coentrao 20011-2012 sezonunda ise Real Madrid'e imza attı. İspanyol devinde toplam 5 sezon forma giyen oyuncu, Monaco ve Sporting'de kiralık olarak koşturdu. Coentrao, için Fransa, Portekiz ve Belçika'dan da transfer tekliflerinin geldiği açıklandı. 

Göztepe, Real Madrid'in eski yıldızı Fabio Coentrao'dan haber bekliyor ile ilgili etiketler Göztepe Portekiz Real Madrid fabio coentrao
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.