Göztepe evinde Medipol Başakşehir'i 2-1'le geçti

Göztepe'nin 4 maçlık galibiyet hasreti Medipol Başakşehir maçıyla dindi: 2-1. Yeni teknik direktörü Ünal Karaman'la ilk galibiyetini alan Sarı-Kırmızılılar derin bir nefes çekti. 4 maçtır mağlup olan Başakşehir'de ise 3 puan hasreti 7 maça çıktı...

Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir'i ağırlayan Göztepe, yeni teknik direktörü Ünal Karaman yönetiminde ilk galibiyetini elde etti: 2-1. İzmir'in Sarı-Kırmızılı temsilcisine 3 puanı Soner Aydoğdu ile Peter Zulj kaydetti. Konuk ekibin tek golü Deniz Türüç'ten geldi.

Yeni takımının başında çıktığı 3'ü deplasman ilk 4 maçı kaybeden Ünal Karaman, ilk galibiyet sevincini yaşadı. İlk gol 24'te Soner Aydoğdu'dan geldi. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Göz-Göz, 53'te Peter Zulj'ün penaltı golüyle skoru 2-0'a getirdi. Aykut Kocaman yönetiminde yeni bir sayfa açan Medipol Başakşehir 59'da Deniz Türüç'le skoru 2-1'e getirdi ama devamını getiremedi.

Göztepe evinde Medipol Başakşehir'i 2-1'le geçti

Göztepe bu sonuçla puanını 26'ya yükseltti. Sarı-Kırmızılılar haftaya Kadıköy'de F.Bahçe ile kozlarını paylaşacak. Son 4 maçını kaybeden, 7 maçtır 3 puanı bir arada göremeyen Başakşehir ise 24 puanla küme düşme hattında... Yeni teknik direktörü Kocaman'la 3'te 0 yapan Turuncu-Lacivertliler, Trabzonspor'u ağırlayacak.

Göztepe evinde Medipol Başakşehir'i 2-1'le geçti ile ilgili etiketler Göztepe Ünal Karaman Aykut Kocaman Soner Aydoğdu Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.