Göztepe Konyaspor'u evinde mağlup etti!

Süper Lig'de 19. hafta mücadelesinde Konyaspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. İki takımın da mutlak galibiyet için savaştığı 90 dakikalık zorlu yarışta kazanan taraf deplasman takımı Göztepe oldu.

Süper Lig'in 19. haftasında karşı karşıya gelen Konyaspor ve Göztepe kozlarını paylaştı. İki tarafında 3 puan için ter döktüğü heyecanlı karşılaşmadan mutlu ayrılan taraf Göztepe oldu.

Konyaspor'un evinde oyanan mücadelede 3-2'lik skor ile Göztepe galip geldi. Deplasman takımının gollerini 17. dakikada Mihojević, 30. ve 58. dakikalarda Žulj kaydetti. Ev sahibi ekip Konyaspor'un gollerini ise 54. dakikada Cikalleshi ve 62. dakikada Hadžiahmetović attı. Karşılaşma Göztepe'nin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Göztepe Konyaspor'u evinde mağlup etti!

KONYASPOR İKİNCİ YARI AÇILDI

Bol gollü 90 dakikada deplasman ekibi ilk yarının 17. dakikasında Mihojević'in bulduğu gol ile 1-0 öne geçerek üstünlüğü sağladı. 3 puanı alan taraf olan Göztepe 30. dakikada Zulj ile bulduğu gol sonrası derin bir nefes alarak ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda ev sahibi ekibin baskıları sonuç getirdi. 54. dakikada Cikalleshi'nin attığı gol durumu 2-1'e getirdi. Önce beraberlik sonra da üstünlük golü için baskılarına devam eden Konyaspor'a Göztepe'den cevap gecikmedi. 58. dakikada Göztepeli Žulj'un rakip ağları havalandırması ile birlikte Konyaspor'un galibiyet planları zora girdi. 3-1 Göztepe'nin üstünlüğü ile devam eden mücadadelede 62. dakikada Konyasporlu Hadžiahmetović'in attığı gol farkı bire indirdi fakat ev sahibi ekibin 90 dakikalık bu süreçte attığı 2 gol puan almalarına yetmedi.

Göztepe Konyaspor'u evinde mağlup etti! ile ilgili etiketler Süper Lig Konyaspor Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.