Göztepe & Kayserispor Bornova'da yenişemedi

Göztepe yenilmezlik serisini Kayserispor karşısında 5 maça çıkardı. 73'te 0-1 geriye düşen Sarı-Kırmızılılar, 86'da Soner Aydoğu & Halil Akbunar işbirliğiyle beraberlik golünü buldu ve bu hafta da yenilmedi. Kayserispor, Samet Aybaba yönetiminde çıktığı 3. lig maçında da berabere kaldı.

Süper Lig'in 11. haftasında Göztepe ile Kayserispor, Bornova'da 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı 0-0 sona eren maçta konuk ekip 73'te Brezilyalı golcüsü Pedro Henrique'yle öne geçti. İzmir'e 5 maçlık galibiyet hasretiyle gelen Kayseri'nin Sarı-Kırmızılı ekibi, 86'da Soner Aydoğdu'nun golüne engel olamadı ve 1 puana razı oldu.

Göztepe'ye beraberliği getiren golde asisti yapan Halil Akbunar, altyapısından yetiştiği İzmir ekibiyle Süper Lig'de 100. maçına çıktı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil (sağda) ve kulüp başkanvekili Talat Papatya (solda) maç öncesi Halil'e plaket verdi. 27 yaşındaki futbolcu geçen hafta Sivasspor deplasmanında 0-1 kazandıkları maçta galibiyet golünü atan isim olmuştu.

Göztepe & Kayserispor Bornova'da yenişemedi

Göztepe bu sonuçla puanını 15'e yükseltti. 10 maçta yalnızca 1 kez mağlup olan İlhan Palut'un takımı 11. haftada Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Ege temilsicisi 9 Aralık'ta ise erteleme maçında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak.

8. haftada teknik direktör değişikliğine giden ve takımın başına Samet Aybaba'yı getiren Kayserispor, tecrübeli çalıştırıcıyla çıktığı 3. lig maçında da sahadan beraberlikle ayrıldı. Şiddetli puana ihtiyacı olan Sarı-Kırmızılılar puanını 9 yaptı. Kayseri, haftaya Trabzonspor'u ağırlayacak.

Göztepe & Kayserispor Bornova'da yenişemedi - Resim : 2
Pedro Henrique bu sezon ligde 2. golünü attı.

 

Göztepe & Kayserispor Bornova'da yenişemedi ile ilgili etiketler Göztepe Kayserispor Samet Aybaba Halil Akbunar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.