Göztepe'de İlhan Palut dönemi 47 maç sürdü

Göztepe'de İlhan Palut dönemi sona erdi... 18. haftada alınan Antalyaspor maçının ardından istifa eden 44 yaşındaki teknik adamın istifası kabul edildi. Palut, veda mesajında, "Görevimden ayrılmamın hem Göztepe hem de benim için daha doğru bir adım olacağı kararını verdim" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de bir teknik direktör vedası daha yaşandı. Son 6 maçının 5'ini kaybeden ve 1 puan toplayabilen Göztepe'de teknik direktör İlhan Palut istifa etti. İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibinden yapılan açıklamada, "Hocamız istifasının yönetim kurulumuza sunmuş ve sözleşmesi karşılıklı anlaşarak feshedilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Hatayspor'da yakaladığı başarıyla dikkatleri üzerine çeken 44 yaşındaki teknik adam, Kasım 2019'd Göztepe'nin başına geçmişti. İlk sezonunda Ege temsilcisini ilk 10'a sokan ve takıma yerleştirdiği kazanma alışkanlığıyla futbol kamuoyunun takdirini kazanan Palut, oyuncu geliştirme konusunda da başarılı bir performans sergilemişti.

Sezona üst üste beraberlikler başlayan Göztepe, ilk 8 haftada 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgiyle 9 puan toplamış ardından 4 maçta 10 puan toplayarak çıkışa geçmişti. Ancak İzmir depremi ve sık sık yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle ritmini kaybeden Göz Göz, son 6 maçında 5 mağlubiyet alırken 3 puana hasret kaldı. Son olarak dün adeta tek kale oynadığı maçta Bornova Stadı'nda Antalyaspor'a 0-1 mağlup olan İlhan Palut, maçın ardından yönetime istifasını sundu.

Göztepe'nin başında 47 resmi maça çıkan Hatay doğumlu teknik direktör İlhan Palut veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

“1 yılı aşkın bir süredir sürdürdüğüm Göztepe Spor Kulübü'ndeki görevimden  bugün itibarı ile ayrılmış bulunmaktayım. 2020-21 sezonuna Göztepe için bir değişim ve gençleştirme planı ile başladık. Bu değişim sürecinde takımımız 11. haftaya kadar başarılı bir performans sergileyerek ligde 5. sırada yer buldu. Takip eden haftalarda maalesef bu performansımızı sürdüremedik ve kötü sonuçlarla karşılaştığımız bir periyot yaşadık. Söz konusu süreçten dolayı Göztepe'deki görevimden ayrılmamın hem Göztepe hem de benim için daha doğru bir adım olacağı kararını verdim. Bunu, Yönetim Kurulu'na ilettim ve yaptığımız görüşmede onlar da bu kararımı saygıyla karşıladılar. Bu güzel kulüpte çalıştığım sürece bana destek veren başta çok değerli başkanımız Mehmet Sepil'e, Yönetim Kurulu'na, ekibime, futbolcu kardeşlerime, bizi her konuda destekleyen çalışma arkadaşlarıma ve Göztepe taraftarına çok teşekkür ediyorum.”

Göztepe'de İlhan Palut dönemi 47 maç sürdü ile ilgili etiketler Göztepe İlhan Palut mehmet sepil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.