Göztepe golcüsünü buldu!

Forvet hattından Wilczek’i Kopenhag’a gönderen Sarı-Kırmızılılar, Udinese’den Lukasz Teodorczyk ile anlaştı.

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Göztepe, önceki gün Kamil Wilczek’i, 900 bin Euro karşılığında Danimarka ekibi Kopenhag’a satmıştı.

YÖNETİM HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Sarı- Kırmızılı ekibin yönetimi, hücum hattındaki bu boşluğu doldurmak için hemen harekete geçti. Göz Göz, İtalyan ekibi Udinese’de aradığını bulamayan Lukasz Teodorczyk’u her konuda ikna etti.

29 yaşındaki golcü, ayrılmak istediğini yönetime iletti. Anderlecht’te yıldızı parladı. Bu konuda tek pürüz ise Polonyalı oyuncunun kulübü ile Göztepe arasında bulunuyor. İzmir ekibi, Udinese’yi de ikna ederse Lukasz Teodorczyk’u kadrosuna katacak.

Anderlecht forması giydiği iki sezonda 93 maçta 45 gol atarak dikkat çeken Teodorczyk, 2018'de 3.5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle İtalyan ekibi Udinese'ye transfer olmuştu.

 

Göztepe golcüsünü buldu! ile ilgili etiketler Göztepe Kopenhag forvet Wilczek lukasz teodorczyk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.