Giresunspor ilk 3 puan sevincini 8. haftada Göztepe deplasmanında yaşadı

Giresunspor ilk galibiyetini Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanında aldı. Karadeniz ekibi Fousseni Diabaté'nin 71'de attığı penaltı golüyle ilk 3 puan sevincini yaşadı. İzmir ekibinde ise David Tijanic 61'de kullandığı penaltıda kaleci Okan Kocuk'u geçemedi...

Süper Lig'in ilk 7 haftada maç kazanamayan tek takımı konumundaki Giresunspor, şeytanın bacağını Göztepe deplasmanında kırdı. Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibi Süper Lig'deki 3. gol sevincini yaşadığı maçta 3 puanı hanesine yazdırdı.

Yeni hocası Nestor El Maestro yönetiminde biri Altay derbisi olmak üzere üst üste 3 maç kaybeden Göztepe, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta 61'de penaltı kaçırdı. Skor 0-0'ken topun başına geçen Sloven orta saha David Tijanic, penaltıda kaleci Okan Kocuk'u geçemedi.

71'de bu kez Giresunspor penaltı kazandı. Fouseni Diabate'nin penaltı golüyle 0-1 öne geçen Hakan Keleş'in öğrencileri üstünlüğünü korumayı başardı ve milli araya moralli girdi. Giresun ekibinde Galatasaray'dan kiralanan kaleci Okan Kocuk, 82'de Laurency'nin vuruşunda müthiş bir kurtarış daha yaparak maça damgasını vurdu.

HAKAN KELEŞ'İN DEDİĞİ OLDU

Giresunspor bu galibiyetle puanını 5'e yükseltti. Karadeniz ekibi milli aradan sonra Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Üst üste 4. yenilgisini alıp 5 puanda kalan Göz Göz ise Kasımpaşa'ya konuk olacak.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maçtan önce şunları söylemişti: "Kazanırsak büyük moral olacak. İki takımın da ihtiyacı var. İyi oyunumuzu puana yansıtamadık. Geçen haftaki oyunumuzu oynarsak galip geleceğimize inanıyorum. 16 maç kaybetmeyen, 10 maç gol yemeyen bir tkaım vardı. Günden güne gelişen bir oyunumuz vardı. Son maç bu zirve yaptı. Bunu da bir galibiyetle perçinleyeceğiz. Milli arayı da iyi değerlendirip iyi bir konuma geleceğimize inanıyorum."

Giresunspor ilk 3 puan sevincini 8. haftada Göztepe deplasmanında yaşadı

Giresunspor ilk 3 puan sevincini 8. haftada Göztepe deplasmanında yaşadı ile ilgili etiketler Göztepe giresunspor Hakan Keleş Fousseni Diabate Nestor El Maestro David Tijanic okan kocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.