Göztepe ile Fatih Karagümrük 1-1'ini üzmedi

Süper Lig'in flaş takımı Fatih Karagümrük, 7 eksikle gittiği Göztepe deplasmanında ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen galibiyeti kaçıran taraf oldu. İzmir'den 1-1 beraberlikle ayrılan Kırmızı-Siyahlılar'da Lucas Biglia oynadığı futbol ve attığı golle alkış topladı.

Süper Lig'in 15. haftasında Göztepe ile Fatih Karagümrük, Bornova'da 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi, 11. dakikada Cherif Ndiaye'nin attığı golle 1-0 öne geçti.

İlk yarıda Karagümrük'ün Badou Ndiaye ile bulduğu beraberlik golü VAR'a takıldı. Senegalli orta saha oyuncusu golü attı ama, duran top pozisyonunda orta yapıldığını anda Ndao ofsayttaydı. Göztepe, Soner Aydoğdu'nun asistinde Cherif Ndiaye'nin golüyle skoru 2-0 yaptı ama bu gol de ofsayta takılınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

İstanbul ekibinin Arjantinli yıldızı Lucas Biglia 77'de frikikten attığı harika golle takımına 1 puanı getiren isim oldu. Kırmızı-Siyahlılar 90+2'de Alassane Nda ile mutlak fırsattan yararlanamadı ve puanlar paylaşıldı.

Göztepe ile Fatih Karagümrük 1-1'ini üzmedi

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçını kaybeden Göztepe, çok eksikle İzmir'e gelen rakibi karşısıdna mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkmıştı ama 1 puana razı oldu. Puanını 19'a yükselten Göz Göz, 2021'in ilk maçında Trabzonspor'a konuk olacak.

Geçen hafta Galatasaray'ı 112. dakikada attığı golle yıkan Fatih Karagümrük ise 21 puana çıktı. Şenol Can'ın takımı 3 Ocak'ta oynanacak 16. hafta maçında Trabzonspor'u ağırlayacak.

Göztepe ile Fatih Karagümrük 1-1'ini üzmedi - Resim : 2

Göztepe ile Fatih Karagümrük 1-1'ini üzmedi ile ilgili etiketler Göztepe fatih karagümrük Lucas Biglia Cherif Ndiaye
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.