Göztepe - Boluspor maçının özeti ve golleri

TFF 1. Lig play-off maçında Göztepe Boluspor karşı karşıya geldi. Uzun bir sezonun ardından play-off'lara kalma hakkı kazanan Göztepe ve Boluspor play-off ilk maçında dişe diş mücadele ettiler. Yılmaz Vural'ın takımı Göztepe evinde ligin flaş ekiplerinden Boluspor'u ağırldı. Göztepe Boluspor maçının özeti ve golleri haberimizde...

Göztepe Bolurspor TFF 1. Lig play-off ilk maçında karşı karşıya geldi. Yılmaz Vural ile son haftalarda inişli çıkışlı bir performans gösteren Göztepe, evinde iyi bir sezon geçiren ligin sürpriz ekiplerinden Boluspor ile kıyasıya bir mücadele verdi. Gözünü Süper Lig'e diken iki takımda play-off'dan şampiyon çıkmak istiyor. Eski Fenerbahçeli Andre Santos önderliğinde büyük işler başaran Boluspor, Göztepe'ye Bornova İlçe Stadı'nda 2-0'lık skorla boyun eğdi. Göztepe - Boluspor maçının özeti izlemek için habermizdeki linke bakabilirsiniz.

GÖZTEPE BOLUSPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÖZTEPE BOLUSPOR MAÇ ÖZETİ

MS Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Göztepe: 2 - Boluspor: 0
90'BlockedShotAdis Jahovic, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
90' Göztepe, Murat Akın ile rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
90'FoulTayfur Bingöl, Özgür İleri tarafından faulle durdurulduğu için Göztepe ceza sahasının hemen dışındaki bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
90' Göztepe, Leo Schwechlen ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
90'FoulTayfur Bingöl, taç çizgisine yakın bir yerde Andre Santos tarafından faulle durduruluyor.
90'YellowBoluspor takımında Andre Santos, sarı kart görüyor.
90'CornerBoluspor, Musa Sinan Yılmazer ile köşe vuruşu kullanıyor.
90' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Musa Sinan Yılmazer ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90' Sol çaprazdan Musa Sinan Yılmazer ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
89'SubstitutionGöztepe takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Halil Akbunar çıkıyor ve yerine Aleksandr Kobakhidze oyuna giriyor.
89' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Musa Sinan Yılmazer ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
86' Musa Sinan Yılmazer, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
85' Boluspor takımından Chukwuma Akabueze ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
85' Göztepe takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Tanju Kayhan.
85'SubstitutionGöztepe takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Mehmet Umut Nayir çıkıyor ve yerine Murat Akın oyuna giriyor.
84'FoulBoluspor takımında Alim Öztürk orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde faul yapıyor.
83' Boluspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Alim Öztürk geçiyor.
82'FoulMehmet Umut Nayir ile Fatih Turan arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Mehmet Umut Nayir. Taç çizgisine yakın bir bölgede Boluspor takımı oyuna başlayacak.
81' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Adis Jahovic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
80'SubstitutionBoluspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Guido Kocer çıkıyor ve yerine Musa Sinan Yılmazer oyuna giriyor.
80'SubstitutionBoluspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yusuf Emre Gültekin çıkıyor ve yerine Abdulkadir Özdemir oyuna giriyor.
80' Tayfur Bingöl altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
80' Sağ çaprazdan Fatih Turan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
78' Boluspor takımından Chukwuma Akabueze sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
77' Ceza sahası içinde topla buluşan Adis Jahovic, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Melih Ağa kurtarıyor.
75'FoulRamazan Sal ile Adis Jahovic arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Ramazan Sal.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Göztepe takımı oyuna başlayacak.
75' Göztepe takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Prince Segbefia.
73'GoalGOOLLL!! Mehmet Umut Nayir ile Göztepe farkı 2'ye çıkarıyor.
72' Göztepe adına şanssız an Tayfur Bingöl tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor
67' Boluspor takımı Özgür İleri ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Özgür İleri tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
66' Göztepe takımından Canberk Dilaver rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
66' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Halil Akbunar ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
64' Rakip ceza sahası önünden Chukwuma Akabueze ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
64'BlockedShotBoluspor takımı Yusuf Emre Gültekin ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Yusuf Emre Gültekin tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
63' Tayfur Bingöl, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Melih Ağa kurtarıyor.
62'CornerHalil Akbunar ile Göztepe takımı köşe vuruşu kullanacak.
62' Göztepe takımından Halil Akbunar ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
62' Boluspor takımından Cengiz Umut Meraş sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
60' Rydell Poepon altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
59' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Chukwuma Akabueze ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
58' Ceza sahası içinde topla buluşan Andre Santos, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
58' Boluspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Ramazan Sal geçiyor.
57'FoulOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Andre Santos, Tanju Kayhan tarafından faulle durduruluyor.
57' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Göztepe adına Canberk Dilaver kullanacak.
56'FoulBoluspor takımında Özgür İleri faul yapıyor. Taç çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Halil Akbunar.
56'YellowBoluspor takımında Özgür İleri, sarı kart görüyor.
54'FoulLeo Schwechlen, ceza sahasının çaprazında Fatih Turan tarafından faulle durduruluyor.
54' Göztepe takımının ceza sahasının çaprazından kazandığı serbest vuruş için topun başına Günay Güvenç geçiyor.
53' Rakip ceza sahası önünden Guido Kocer ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
52' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Halil Akbunar ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
51'CornerYusuf Emre Gültekin ile Boluspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
51' Boluspor takımından Yusuf Emre Gültekin sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
51'BlockedShotFatih Turan altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
50'FoulGuido Kocer, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Tanju Kayhan tarafından faule maruz kalıyor.
50' Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Boluspor adına Cengiz Umut Meraş kullanacak.
49' Boluspor takımından Chukwuma Akabueze sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
48'FoulFatih Turan, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Halil Akbunar tarafından faule maruz kalıyor.
48' Boluspor takımında, sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Alim Öztürk.
47' Boluspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Cengiz Umut Meraş geçiyor.
46'FoulGöztepe takımında Adis Jahovic faul yapıyor. Taç çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Cengiz Umut Meraş.
46'YellowGöztepe takımında Adis Jahovic, sarı kart görüyor.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
45' Boluspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Yusuf Emre Gültekin geçiyor.
45' Bu dakikada Boluspor takımı gole çok yaklaşıyor. Altı pas içerisinden Alim Öztürk tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
44'SubstitutionGöztepe takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Jean Jacques Gosso çıkıyor ve yerine Lokman Gör oyuna giriyor.
43' Taç çizgisine yakın bir yerde Halil Akbunar tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.
42' Adis Jahovic, rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
39'AssistGolün asistini yapan isim Tanju Kayhan.
39'GoalGOOOLL!! Mehmet Umut Nayir Göztepe takımını öne geçiren golü atıyor.
38' Bu dakikada Boluspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Chukwuma Akabueze
37' Boluspor, Özgür İleri ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.
37'FoulOrta yuvarlakta topla buluşan Rydell Poepon, Emre Can Coşkun tarafından faulle durduruluyor.
37'YellowGöztepe takımında Emre Can Coşkun, sarı kart görüyor.
35' Göztepe takımından Halil Akbunar sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
34' Boluspor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ramazan Sal.
33'FoulJean Jacques Gosso ile Andre Santos arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Jean Jacques Gosso.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Boluspor takımı oyuna başlayacak.
33'FoulOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Leo Schwechlen, Rydell Poepon tarafından faulle durduruluyor.
33' Göztepe takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Leo Schwechlen geçiyor.
32' Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Tanju Kayhan ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
32' Göztepe takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Tanju Kayhan geçiyor.
31'FoulBoluspor takımında Ramazan Sal faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Mehmet Umut Nayir.
31'YellowBoluspor takımında Ramazan Sal hakem Bülent Yıldırım tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
30' Boluspor takımından Guido Kocer rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
30' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Yusuf Emre Gültekin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
30'CornerBoluspor takımı korner kullanacak.
30' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Yusuf Emre Gültekin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
28' Adis Jahovic, rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
25'CornerGöztepe takımı korner kullanacak.
25' Göztepe takımından Halil Akbunar sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
23' Göztepe takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Tanju Kayhan geçiyor.
23' Göztepe takımından Tanju Kayhan sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
22'FoulHalil Akbunar, taç çizgisine yakın bir noktada Alim Öztürk tarafından faule maruz kalıyor.
21' Göztepe takımından Adis Jahovic tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.
21' Yusuf Emre Gültekin rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
21' Sol çaprazdan Halil Akbunar ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
20' Prince Segbefia, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Melih Ağa kurtarıyor.
19'FoulTanju Kayhan, Yusuf Emre Gültekin tarafından faulle durdurulduğu için Göztepe orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
19' Göztepe, Tanju Kayhan ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
18'CornerBoluspor, Yusuf Emre Gültekin ile köşe vuruşu kullanıyor.
18' Boluspor takımından Yusuf Emre Gültekin sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
18' Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Andre Santos ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
17'FoulOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Rydell Poepon, Emre Can Coşkun tarafından faulle durduruluyor.
17' Boluspor takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Yusuf Emre Gültekin.
16' Boluspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Boluspor adına Ramazan Sal kullanacak.
16' Boluspor takımından Fatih Turan sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
16'FoulChukwuma Akabueze, orta yuvarlakta Canberk Dilaver tarafından faule maruz kalıyor.
16' Boluspor, Özgür İleri ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.
15'FoulÖzgür İleri, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Prince Segbefia tarafından faulle durduruluyor.
14' Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Halil Akbunar ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
12' Bu dakikada Göztepe takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Canberk Dilaver
12' Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Halil Akbunar ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
12'CornerGöztepe takımı korner kullanacak.
12' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Halil Akbunar ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
11' Göztepe takımından Tayfur Bingöl ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
9' Özgür İleri rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
8'OffsideAtak yönüne göre sol kanatta bulunan Andre Santos için hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.
8' Göztepe takımından Tayfur Bingöl sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
7'BlockedShotFatih Turan, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
5' Boluspor takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Alim Öztürk.
5'FoulFatih Turan, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Halil Akbunar tarafından faule maruz kalıyor.
4'FoulEmre Can Coşkun, Guido Kocer tarafından faulle durduruluyor. Göztepe, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
4' Göztepe, Emre Can Coşkun ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
4' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Halil Akbunar ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
3'FoulOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Tanju Kayhan, Guido Kocer tarafından faulle durduruluyor.
3' Göztepe takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Tanju Kayhan geçiyor.
2'OffsideRakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede Rydell Poepon için ofsayt bayrağı kalkıyor.
1' Yusuf Emre Gültekin taç çizgisine yakın bir yerde topa eliyle müdahale ediyor.
1' Göztepe takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Tanju Kayhan geçiyor.
1' İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

GÖZTEPE - BOLUSPOR MAÇ 11'LERİ

GÖZTEPE: Günay, Tanju, Emrecan, Lokman, Schwechleh, Tayfur, Gosso, Segbefia, Murat, Halil, Jahovic

BOLUSPOR: Melih, Fatih, Alim, Ramazan, Umut, Özgür, Emre, Guido, Andre Santos, Bentley, Poepon

GÖZTEPE’DE YILDIZLAR SAKAT!

Sarı-Kırmızılılar’da sol arka adalesinde yırtık bulunan sağ bek Fuchs ile kasığında ödem tespit edilen orta saha Hakan Barış’ın durumları maç saatinde netleşecek. Sezon başında geldiği Göztepe’de sergilediği performansla ligin tozunu attıran Jahovic, 20 golle Bolu savunmasına korku salıyor.

BOLUSPOR KADROSUNDA TEK EKSİK

Yarenler’de kadro dışı kaleciler Soner ve Erdi dışında son 3 haftada sakatlığı nedeniyle oynayamayan Furkan Şeker, Play-Off’ta da yok. 13 gol, 2 asistlik performansıyla 20 gollü Poepon’la birlikte takımının skor yükünü çeken Andre Santos’a bugün çok iş düşecek.

TFF 1. LİG PLAY-OFF SERİSİ...

Bu sezon 22. kez uygulanacak play-off’ta Boluspor beşinci, Eskişehirspor üçüncü, Göztepe ikinci, Giresunspor ise ilk kez mücadele edecek. Eskişehirspor, daha önce oynadığı 2 play-off’ta da Süper Lig vizesi alırken, Boluspor 4 play-off’tan sadece birinde mutlu sona ulaştı. Göztepe ise 1998-1999’da mücadele ettiği play-off’ta Çaykur Rizespor’u yenerek adını Süper Lig’e yazdırmıştı.

PLAY-OFF İKİNCİ MAÇLARI 29 MAYIS'TA

Yarı final rövanşlarının 29 Mayıs Pazartesi günü yapılacağı play-off’ta finale çıkacak ekipler, 4 Haziran Pazar günü, tarafsız sahada Süper Lig’e yükselmek için karşılaşacak.

GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ

2002-2003’te Süper Lig’e veda ettikten sonra amatör kümeye kadar düşen Göztepe, play-off’ta ikinci kez yer alacak. Sarı-kırmızılı ekip daha önce bir kez mücadele ettiği play-off’ta 1998-1999’da Çaykur Rizespor’u yenerek adını Süper Lig’e yazdırmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, 1977-1978, 1980-1981 ve 2000-2001’de ise doğrudan Süper Lig’e yükselmişti. Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 1995-1996’da Sarıyer’i, 2005-2006’da Antalyaspor’u doğrudan, Eskişehirspor’u ise 1994-1995’te play-off’tan Süper Lig’e çıkarmıştı.

GAZTEPE_BOLUSPOR_MAAINI_CANLI_AZLE_TRT_SPOR_CANLI_AZLE_AAFRESAZ_AZLE_TFF_1._LAG_PLAY_OFF_MAAI_CANLI_YAYIN

BOLUSPOR KULÜBÜ

Bu sezon mücadele edecek ekipler içinde 5 kezle, en fazla play-off deneyimi bulunan takım olan Boluspor, daha önce 1979-1980, 1994-1995, 2007-2008 ve 2008-2009’da bu heyecanı yaşadı. 1979-1980’de Düzcespor’u yenerek Süper Lig vizesi alan Boluspor, 2007-2008’de İstanbul’daki play-off finalinde Eskişehirspor’a yenilerek taraftarlarını üzmüştü. Bolu temsilcisi, 1969-1970 ve 1985-1986’da ise direkt Süper Lig’e çıkmıştı.

Göztepe - Boluspor maçının özeti ve golleri ile ilgili etiketler TFF 1. Lig canlı yayın göztepe boluspor maçını canlı izle trt spor canlı izle şifresiz izle play-off
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.