Göztepe Beşiktaş şifresiz nasıl izlenir?

Göztepe Beşiktaş maçı Bein Sports 1 canlı izlemek için şifresiz kanallar listesi taraftar tarafından yakından takip ediliyor. Süper Lig’de son hafta maçında Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor.

Süper Lig’de son hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Göztepe ile karşılaşıyor. Gürsel Aksel Stadı'nda 15 Mayıs 2021 Cumartesi akşamı saat 20.30’da başlayacak Göztepe Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Atakaş Hatayspor karşısında aldığı 7-0'lık galibiyetle Fenerbahçe'nin 5 ve Galatasaray'ın 6 puan önünde olan siyah-beyazlı ekip, deplasmanda Galatasaray'a 3-1 ve evinde Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup olarak avantajını kaybetti. Son 2 maçtaki yenilgilerle 81 puanda kalan Beşiktaş, Galatasaray'ın kendisiyle puanını eşitlemesine ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının 2'ye inmesine engel olamadı.

Beşiktaş, şampiyonluk için Göztepe'yi yenip Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın sonucunu beklemek istiyor. Zirvedeki Beşiktaş ile Galatasaray ikili averajda eşit durumda bulunurken, son hafta maçları sonunda olası puan eşitliğinde şampiyonu genel averaj belirleyecek. Beşiktaş, Göztepe'yi tek farkla yenerse, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u üçten daha fazla farkla yenememesini bekleyecek.

Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki genel averaj eşitliği durumunda daha fazla gol atan takım olan siyah-beyazlı ekip şampiyon olacak. Beşiktaş rakibiyle berabere kalırsa, Galatasaray'ın berabere kalması veya yenilmesiyle şampiyonluğunu yeniden ilan edecek.

Göztepe: Arda, Gassama, Alpaslan, Kubilay, Burekovic, Soner, Esiti, Halil, Obinna, Ideye, Jahovic

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Necip, Josef, Atiba, Ghezzal, N'Koudou, Larin

Yasal yayına erişemeyen bazı kullanıcılar Justin TV, Jestyayın, Taraftarium24, Netspor, Taraftar TV gibi alternatif kanallara da yöneliyor. Ancak bu platformlar yasal değil ve buradan yayın izlemeyi asla tavsiye etmiyoruz.

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Göztepe Beşiktaş şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.