Göztepe taraftarları Beşiktaş maçı için stada akın etti

2020-2021 sezonunun son haftasında Göztepe'ye konuk olan Beşiktaş, şampiyon olmak için kazanmak zorunda... İzmir'de oynanacak maç öncesi ev sahibi ekibin taraftarı, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen Gürsel Aksel Stadı etrafında toplandı.

Göztepe taraftarları, Türkiye genelinde devam eden "tam kapanma tedbirleri"ne aldırmadan Beşiktaş maçına girmek istedi.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından akredite edilen bir grup taraftarın sokağa çıkma izinleri de olması şartıyla sezonun son maçını stadyum localarından izlemesi bekleniyor. İzmir Emniyeti, kısıtlama muafiyeti olmayan taraftarı ise stat çevresinden uzaklaştırıyor.

Diğer taraftan Göztepe yönetimi, Beşiktaş maçını izlemek için Gürsel Aksel Stadı’nın çevresinde toplanan taraftarlara yönelik açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp, akreditasyonu olmayan taraftarların evlerine dönmelerini istedi. Göztepe’nin açıklamasında, “İçişleri Bakanlığı’nın talimatı gereği akreditasyonu olmayanlar stadyumlara alınmayacaktır. Taraftarlarımızdan sükunet içinde evlerine dönmelerini talep ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Göztepe yönetiminin taraftarla ilgili acil toplantıya girdiği öğrenildi.

Göztepe taraftarları Beşiktaş maçı için stada akın etti

Göztepe taraftarları Beşiktaş maçı için stada akın etti ile ilgili etiketler Beşiktaş Göztepe mehmet sepil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.