Göztepe erteleme maçında Aytemiz Alanyaspor'u tek golle mağlup etti

Göztepe'nin çıkışı, Alanyaspor'un düşüşü sürüyor. 7'nci haftanın erteleme maçı için Bornova'da kozlarını paylaşan iki takımın mücadelesinden Göztepe 1-0 galip ayrıldı. Averajla liderliğini koruyan Akdeniz ekibi, 4 günde 2 deplasman yenilgisi aldı.

Yedinci haftanın erteleme maçında Göztepe evinde lider Aytemiz Alanyaspor'u tek golle mağlup etti: 1-0. Sarı-Kırmızılılar'a 3 puanı getiren golü 70'te Zlatko Tripic kaydetti. Hırvat orta sahaya enfes bir asist yapan Halil Akbunar, takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Geçen hafta Göztepe formasıyla 100. lig maçına çıkan Halil Akbunar, Sivas ve Ankaragücü galibiyetlerinde gol atarken hafta sonu Kayserispor karşısıdna kurtarılan beraberlikte de asisti yapan isim olmuştu.

İzmir ekibi ilk yarıda Soner Aydoğdu'nun gole çok yaklaştığı pozisyonda Alanya savunmasını geçemedi. Ahmet Gülay'ın topu çizgiden çıkarmasıyla ilk yarı 0-0 sona erdi. Konuk ekip 2. yarının hemen başında Babacar'ın frikiğiyle gole çok yaklaştı ancak kaleci İrfan Can Eğribayat takımını ayakta tutan isim oldu.

Göztepe erteleme maçında Aytemiz Alanyaspor'u tek golle mağlup etti

11. haftaya yenilgisiz giren Aytemiz Alanyaspor, Gençlerbirliği'nin ardından Göztepe'ye de yenilerek üst üste 2 deplasmanda sıfır çekti. Averajla liderliğini sürdüren Akdeniz ekibi 23 puanda kalırken, İlhan Palut'un Göztepe'si puanını 18 yaptı.

11 maçta tek yenilgi alan Göztepe, son 4 maçında 10 puan toplamayı başardı. Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, kart cezası nedeniyle bu maçta takımının başında sahaya çıkamadı. Alanya'nın tecrübeli orta saha oyuncusu Salih Uçan ise sarı kart gördü ve hafta sonu içerde oynayacakları Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü.

IRKÇILIĞA KARŞI ORTAK PROTESTO

Sahaya üzerinde #SayNoToRacism yazılı tişörtlerle çıkan futbolcular, hakemin başlama düdüğüyle birlikte Pierre Webo olayını protesto etti. Futbolcular ilk 10 saniye topa dokunmayarak tepkilerini gösterdi. Medipol Başakşehir mücadelesinde maçın 4. hakemi Sebastian Coltescu, Başakşehir yardımcı antrenörü Pierre Webo’ya ırkçı ifadeler kullanmış ve daha sonra müsabaka oynanmamıştı.

Göztepe erteleme maçında Aytemiz Alanyaspor'u tek golle mağlup etti ile ilgili etiketler Göztepe Aytemiz Alanyaspor Halil Akbunar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.