Antalyaspor ilk deplasman galibiyetini Göztepe'den aldı

Antalyaspor bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini Bornova'da elde etti. 18. haftada Göztepe'ye konuk olan Kırmızı-Beyazlılar, zorlu mücadeleden Doğukan Sinik'in 77'de attığı golle 0-1 galip ayrıldı. Son 6 maçının 5'ini kaybedene Göztepe'de düşüş sürüyor.

Süper Lig'in 18. haftasında Göztepe'ye konuk olan Antalyaspor, zorlu deplasmanda 3 puanı tek golle aldı. Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golü 68'de Nuri Şahin'in yerine oyuna giren Doğukan Sinik, 77. dakikada kaydetti.

Son 5 maçında 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle krize giren Göztepe, 45. dakikada öne geçmeye çok yaklaştı ancak, Titi'nin vuruşunda Antalyaspor savunması topu çizgiden çıkarınca taraflar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

Kırmızı-Beyazlılar 77'de golü buldu. Fredy ile kontra atağa çıkan Akdeniz ekibi Doğukan Sinik'in kale önünde topu önünde bulup soğuk kanlı bir şekilde ağlara göndermesiyle 0-1 öne geçti. Göztepe, kalan dakikalarda beraberlik adına ciddi bir tehlike yaratamadı ve son 6 maçta 5. kez sahadan mağlup ayrıldı.

Antalyaspor ilk deplasman galibiyetini Göztepe'den aldı

16. haftada Galatasaray'la deplasmanda 0-0 berabere kalan Ersun Yanal'ın takımı oynadığı katı defansif futbolla eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Ardında geçen hafta evinde Fatih Karagümrük'ü 3-1 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, Bornova'dan da galip ayrılıp yeni bir galibiyet serisi başlattı.

Evinde Hatayspor'dan 6'gol yedikten sonra son 3 maçından 7 puan toplayan Antalyaspor, puanını 24'e yükseltti. Akdeniz ekibi haftaya Trabzonspor'u ağırlayacak. Ersun Yanal, Bordo-Mavili ekipte 2 dönem görev yapmıştı.

İlhan Palut yönetimindeki Göztepe'de düşüş sürüyor. 19 puanda kalan Sarı-Kırmızılılar, haftaya Konyaspor'a konuk olacak.

Antalyaspor ilk deplasman galibiyetini Göztepe'den aldı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Göztepe Antalyaspor Ersun Yanal doğukan sinik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.