Göztepe'de Ankaragücü maçı öncesi koronavirüs sıkıntısı

Göztepe'de, rutin yapılan son testlerde 4 futbolcunun sonucunun pozitif çıktığı bildirildi. Bu oyuncuların ev izolasyonuna alındığı ve tedavilerine başlandığı kaydedildi. Sarı-kırmızılı ekipte Ankaragücü maçı öncesi Kovid-19 teşhisi konulan futbolcu sayısının 6'ya yükseldiği belirtildi.

Süper Lig'de son olarak deplasmanda BB Erzurumspor'la 1-1 berabere kalıp milli araya bir maçı eksik 8 puanla 14. sırada giren Göztepe, yarın evinde sonuncu Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda Fırat Aydınus'un yöneteceği maçın başlama düdüğü saat 16.00'da çalacak.

Göztepe'de koronavirüs testi pozitif çıkan 6 futbolcunun yanı sıra sakatlıkları bulunan Alpaslan, Ideye, Gassama ve Batuhan mücadelede forma giyemeyecek. Teknik direktör İlhan Palut koronavirüs vakaları nedeniyle takımda eksikler olduğunu ancak sahaya çıkacak kadronun en iyi mücadeleyi göstereceğini söyledi.

Milli ara öncesi takımdaki vaka sayısının çokluğu nedeniyle Galatasaray deplasmanında maça çıkıp çıkmamayı tartışan Ankaragücü'nde ise bu futbolcuların iyileştiği ve eksik bulunmadığı öğrenildi.

Göztepe'de Ankaragücü maçı öncesi koronavirüs sıkıntısı

Göztepe'de Ankaragücü maçı öncesi koronavirüs sıkıntısı ile ilgili etiketler Göztepe İlhan Palut Ankaragücü
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.