Göztepe - Altay maçındaki o olaylar Beşiktaşlı Josef de Souza'yı hatırlattı! ''Beni hatırlayacaksınız"

TFF 1. Lig'deki Göztepe - Altay derbisinde yaşanan olaylar Beşiktaş - Ankaragücü maçında taraftara müdahale eden Josef de Souza'nın açıklamasını hatırlattı.

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Göztepe ile Altay karşı karşıya geldi. Zorlu İzmir derbisi taraftarların yol açtığı olaylar nedeniyle iptal edildi. Göztepe tribününe atılan fişek vatandaşların yaralanmasına sebep olurken, bir taraftar sahaya girerek Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in sırtında korner direğini kırdı.

Göztepe - Altay maçındaki o olaylar Beşiktaşlı Josef de Souza'yı hatırlattı! ''Beni hatırlayacaksınız"

MAÇ TATİL EDİLDİ

İstenmeyen olayların üst üste yaşandığı müsabakada 2 ambulans yeşil sahaya girmek zorunda kaldı. Son olarak Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e yapılan saldırı hakemleri soyunma odasına götürdü. 24. dakikada duran İzmir derbisi ileri bir tarihe ertelendi.

Göztepe - Altay maçındaki o olaylar Beşiktaşlı Josef de Souza'yı hatırlattı! ''Beni hatırlayacaksınız" - Resim : 2

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ MAÇI AKILLARA GELDİ

Göztepe - Altay derbisinde yaşanan taraftar olayları akıllara Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçını getirdi. Ankara'da oynanan müsabakanın son dakikalarında sahaya giren bir Ankaragücü taraftarı, Salih Uçan'a tekme atmak istemiş, yaptığı müdahale aynı zamanda Cenk Tosun'a da gelmişti. Bunun üzerine taraftarı etkisiz hale getiren Josef de Souza, mücadelenin hakemi Mete Kalkavan tarafından direkt kırmızı kart ile cezalandırıldı.

Göztepe - Altay maçındaki o olaylar Beşiktaşlı Josef de Souza'yı hatırlattı! ''Beni hatırlayacaksınız" - Resim : 3

BEŞİKTAŞ JOSEF DE SOZUA'YI HATIRLATTI

Josef de Souza'ya verilen ceza Beşiktaş camiasının tepkisini çekti. Bu olayın ardından basın toplantısı düzenlenirken Josef de Souza akıllardan çıkmayacak bir konuşma yaptı. Göztepe - Altay maçından sonra Beşiktaş, Twitter hesabından 9 Eylül'de "Josef ve herkes için adalet!" ifadesi ile attığı tweeti retweetledi.

''BENİ HATIRLAYACAKSINIZ''

33 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, "Bir oyuncuyu öldürdükleri gün veya en sevdiği şeyi yapmasını engelleyerek, sakat bıraktıkları gün, ya da bir hakeme saldırdıkları gün beni hatırlayacaksınız." ifadelerini kullanmıştı.

 

 

OLAY SONRASINDA KONUYLA İLGİLİ BİRÇOK PAYLAŞIM YAPILDI:

 

 
Göztepe - Altay maçındaki o olaylar Beşiktaşlı Josef de Souza'yı hatırlattı! ''Beni hatırlayacaksınız" ile ilgili etiketler Josef de Souza Göztepe Altay Beşiktaş Ankaragücü İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.