Göztepe Alanyaspor maçı ertelendi mi? Neden yok? Ne zaman oynanacak?

İzmir’de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında TFF’den Süper Lig’de oynanacak olan Göztepe Alanyaspor maçı hakkında bir son dakika kararı geldi. Göztepe Alanyaspor maçı ertelendi mi? Peki, Göztepe Alanyaspor maçı ne zaman oynanacak? İşte detaylar…

İzmir’in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim tarihinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında TFF’den Göztepe Alanyaspor maçı hakkında bir son dakika bildirisi yayımlandı. TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamada Süper Lig’de Göztepe - Aytemiz Alanyaspor, TFF 1. Lig’de Altınordu - Bandırmaspor ile Menemenspor - Ankaraspor ve Misli.com 2. Lig’de de Bergama Belediyespor – Kozanspor maçlarının ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Peki, Göztepe Alanyaspor maçı neden yok?

GÖZTEPE ALANYASPOR MAÇI ERTELENDİ Mİ, NE ZAMAN OYNANACAK?

Süper Lig’de 31 Ekim Cumartesi günü oynanması beklenen Göztepe Alanyaspor maçının İzmir’de yaşanan deprem felaketi sonrasında ileri bir tarihe ertelendiği TFF tarafından açıklandı. Göztepe Alanyaspor maçının ne zaman oynanacağı ise daha sonraki tarihlerde açıklanacak.

Göztepe Alanyaspor maçı ertelendi mi? Neden yok? Ne zaman oynanacak? ile ilgili etiketler Göztepe Alanyaspor deprem İzmir Süper Lig TFF
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.