Göztepe, 5 futbolcusuyla yolları ayırdı

Göztepe, Lamine Gassama, Stefano Napoleoni, Peter Zulj, Anderson Esiti ve Fousseni Diabate'ye katkıları için teşekkür ederek yolların ayrıldığını açıkladı. Sarı-Kırmızılılar, geçen sezon devre arasında kadroya kattığı 3 isimle de devam etmedi.

Göztepe, 5 futbolcusuna resmen veda etti. Dış transferde, G.Saray'a giden Alpaslan Öztürk'ün yerine Altınordu'nun başırılı stoperi Kahraman Demirtaş ile sözleşme imzalayan Göz-Göz, Başakşehir'e giden Zulj, Diabate, Esiti, Gassama ve Napoleoni ile yolların ayrıldığını açıkladı. 

İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibine 2018-19 sezonunda Alanyaspor'dan gelen Senegalli sağ bek Lamine Gassama'nın 3 yıllık sözleşmesi sona ermişti. Geçen sezonun ilk yarısını kulübede geçiren 31 yaşındaki, teknik direktör Ünal Karaman'ın göreve gelmesiyle formasına kavuştu ancak yönetim, rakamlarda anlaşamayınca yeni sözleşme verilmedi.

 DEVRE ARASINDA GELENLERİN 3'Ü DE GİTTİ

İtalyan forvet Stefano Napoleoni ise Göztepe'ye 2019-20 sezonunda Başakşehir'den transfer olmuştu. Geçen sezon Göztepe ile 15 maça çıkıp 1 golle oynayan 35 yaşındaki futbolcu 473 dakika sahada kalabildi.

Göztepe, 2020-21 sezonunda devre arasında kadrosuna dahil ettiği 3 yabancıyla da yola devam etmedi. Belçika'nın Anderlecht takımından gelen Avusturyalı orta saha Zulj, Göztepe macerasına müthiş başladı. İlk 2 maçında 3 gol atan 28 yaşındaki futbolcu 16 müsabakada forma giydi.

Trabzonspor'dan kiralanan Malili kanat Diabate, 18 karşılaşmada 3 gol atıp 3 de asist yaptı. Yunanistan'ın PAOK takımından kiralanan Nijeryalı orta saha Esiti de genelde maçları yedek soyundu. Tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılı formayı 20 maçta terletip 1 kez ağları sarsabildi. 

Göztepe, 5 futbolcusuyla yolları ayırdı ile ilgili etiketler Göztepe Lamine Gassama Peter Zulj
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.