Gözlerini oyup kulaklarını kestiler...

Sosyal medyada gözleri oyulmuş, kulakları kesilmiş bir kedinin fotoğraflarının paylaşılması üzerine harekete geçen Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) üyeleri, yaralı kediyi bulup tedavisini üstlendi.

HAYTAP İzmir İletişim Sorumlusu Esin Önder, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe Spor Kulübü yakınlarındaki parkta işkence edilmiş bir kedinin fotoğraflarını sosyal medyada gördüklerini ve harekete geçtiklerini anlattı.

Gözlerini oyup kulaklarını kestiler...

Önder, hayvanseverlerin sokak sokak tüm bölgeyi aradığını ve yaralı kediyi Gamze Shidler adlı hayvanseverin, eski bir arabanın içinde saklanmış halde bulduğunu ifade etti.

Gözleri oyulmuş ve kulakları kesilmiş kediyi bir veteriner kliniğine götürdüklerini anlatan Önder, "HAYTAP olarak tüm ücretlerini karşılayıp can vermeye çalışacağız. Daha sonra da yuva bulmak istiyoruz. Sorumluların bulunup cezalandırılmasını talep ediyoruz." dedi.

Gözlerini oyup kulaklarını kestiler... ile ilgili etiketler İzmir kedi İşkence
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.