Gözler onu aradı... Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan'ın nikahına oğlu Oğulcan Engin katılmadı

Tek çocuğu olan Oğulcan Engin'den (31) üç yaş büyük olan müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile 7. evliliğini yapan Seda Sayan'ın (59) dün akşam İstanbul'da düzenlenen nikah törenine oğlu katılmadı. Nikahta gözler Seda Sayan'ın işletmeci oğlu Oğulcan Engin'i ararken, nikaha katılmamasıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Gözler mutlu gününde annesini yalnız bırakan Oğulcan Engin'den gelecek açıklamaya çevrildi.

Daha önce Onur Şan (2008-2010), Gökhan Şükür (2004-2005), Tuncay Kıratlı (2000-2001), Soner Yapcacık (1998-1999), Sinan Engin (1990-1995), Rıdvan Kılıç (1987-19) ile evlilik yapan 59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan 7. evliliğini dün kendisinden 25 yaş küçük, oğlu Oğulcan Engin'den ise 3 yaş büyük olan müzisyen Çağlar Ökten ile gerçekleştirdi.


Vizede yaşanan problemler nedeniyle Prag'ta yapacakları nikahı İstanbul'da yapan ve tarihi öne çeken Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in nikahında gözler Seda Sayan'ın, Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen ve tek çocuğu olan oğlu Oğulcan Engin'i aradı. Oğulcan Engin'in annesi Seda Sayan'ın nikah törenine neden katılmadığı merak konusu olurken konu ile ilgili sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Gözler onu aradı... Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan'ın nikahına oğlu Oğulcan Engin katılmadı

Oğulcan Engin'in annesine "Sessiz sedasız evlen" şartı koştuğu ve 7. kez evlenmesine sıcak bakmadığı öne sürüldü. Seda Sayan, 7. eşi Çağlar Ökten ile bir araya gelmek istemeyen oğlunu nikaha gelmesi konusunda son ana kadar ikna edemedi.

ÇAĞLAR ÖKTEN'İN AİLESİ DE NİKAHA KATILMADI


Çağlar Ökten’in Mersin’de yaşayan ailesi nikaha katılamadı ancak çifte video göndererek mutluluklar diledi. Çağlar Ökten'in babası Sedat Ökten gönderdiği videoda "Nikah merasiminizde bulunamıyorum ama yüreğimiz sizinle. Sizlere bir ömür mutluluk diliyoruz. Ailemize hoş geldin" derken Ökten'in annesi Hicran Ökten, "Seda'm hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin çok öpüyorum sizleri" ifadelerini kullandı.

 

Gözler onu aradı... Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan'ın nikahına oğlu Oğulcan Engin katılmadı ile ilgili etiketler Seda Sayan Oğulcan Engin çağlar ökten
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.