Kuaförüm Sensin Gözde Kansu neden ayrıldı? Gözde Kansu neden yok?

Kuaförüm Sensin Gözde Kansu neden ayrıldı? Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu izleyenleri şok eden bir açıklama yaptı. Gözde Kansu Kuafötüm Sensin'den ayrıldı mı? Gözde Kansu neden yok? İşte detaylar...

Kuaförüm Sensin sunuculuğunu yapan Gözde Kansu, programdan resmen ayrıldığını açıkladı. Gözde Kansu bunun sebebi olarak ise yanlış anlaşılmamasını ve oyunculuğa geri dönmek istediğini kaydetti. Gözde Kansu Kuaförüm Sensin’den ayrıldı mı? Gözde Kansu neden ayrıldı sorusunun cevabı haberimizde.

Kuaförüm Sensin 304. Bölümünde izleyenleri şok eden bir olay yaşandı. Kuaförüm Sensin sunucusu olan Gözde Kansu’nun programdan ayrıldığını canlı yayında resmen açıkladı. Gözde Kansu ayrılışının nedeni olarak ise oyunculuğa geri dönmek isteğinin odluğunu ima etti.

Kuaförüm Sensin Gözde Kansu neden ayrıldı? Gözde Kansu neden yok? ile ilgili etiketler gözde kansu kuaförüm sensin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.