Gözde Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Gain TV’nin sahibi nereli?

Gözde Akpınar kimdir, kaç yaşında, Gain TV’nin sahibi nereli soruları araştırılmaya başlandı. Gain TV’nin yayın hayatına başlamadı nedeni ile gündem olan Gain medyanın sahibi Gözde Akpınar’ın hayatını derledik.

Gözde Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Gain TV’nin sahibi nereli? Gain medyanın kurucusu olan Gözde Akpınar Gain TV’nin yayın hayatına başlaması ile gündem oldu Betek Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan ve aynı zamanda Filli Boya'nın sahibi olan Gözde Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Gain TV’nin sahibi nereli?

Gözde Akpınar kimdir?

Gözde Akpınar 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Akpınar, Saint Joseph Fransız Lisesi'nde eğitim aldıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme – İktisat bölümünü bitirdi. Okuduğu üniversitenin sunduğu bir imkânla İngiltere'de Portsmouth Üniversitesi'nde aynı bölümü bitiren Gözde Akpınar, Türkiye'ye döndükten sonra Betek Grubu'nda işe başladı.Gözde Akpınar, Betek Grubu'nda kadın, eğitim ve çevre olmak üzere, birçok farklı alanda sosyal sorumluluk projeleri yürüttü.Gözde Akpınar önderliğinde yürütülen projelerden biri de Filli Boya Bilim Kampı projesi oldu.

Gözde Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Gain TV’nin sahibi nereli?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği, TÜBİTAK- TÜSSİDE ve Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinin desteği ile maddi olanakları sınırlı çocuklara yönelik yürütülen projenin yola çıkış hikayesi, toplumda kadını güçlendirmek ve kadının kendi gücünü fark etmesini sağlama amacına dayanıyor. Proje; kadının sosyal, siyasi ve ekonomik alanlardaki konumunun güçlendirilmesinde en önemli unsurlar arasında yer alan fırsat eşitliği ve eğitime odaklanıyor.

Gözde Akpınar, Gain medyanın kendi yayın akışı olan, daha büyük ölçüde 1-20 dakika aralığında farklı içerikler ve kategoriler sunan, kendi yayın akışı dışında da kişiyi tanıyan ve akışta kişinin tercihlerini göz önüne alan bir platform olduğunu söylüyor.

Gözde Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Gain TV’nin sahibi nereli? ile ilgili etiketler Gözde Akpınar gain Gain nedir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.