Gözaltındaki şüpheliye simitin içinde uyuşturucu hap getirdiler

İzmir'in Bayraklı ilçesinde gözaltında bulunan şüpheli C.K.'ye iki arkadaşı simit getirdi. Getirilen simitin içinden uyuşturucu hap çıktı.

İzmir Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ağır ceza mahkemesindeki bir dava için ifade vermeye gitmeyen C.K.'yi gözaltına aldı. C.K. işlemleri için polis merkezine götürüldü.

C.K.'nin gözaltına alındığını öğrenen arkadaşları B.Y. ve A.D. ise simit alıp, polis merkezine gitti. Görevli polis memuruna, C.K. için yemek getirdiğini belirten iki arkadaş, simidi bir poşet içerisinde teslim etti.

POLİS HAREKETLERİNDEN ŞÜPHELENDİ

Polis, A.D. ve B.Y.'nin hareketlerinden şüphelenince, simit içerisine gizlenmiş ecstasy hap buldu. A.D. ve B.Y. de gözaltına alındı. Savcılığın talimatıyla 2 şüpheli hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama' suçundan işlem yapıldı.

B.Y. işlemleri sonrası serbest kaldı, yaşı küçük olduğu belirtilen A.D. ise Çocuk Büro Amirliği'ne gönderildi. 'Hırsızlık' suçundan kaydı bulunan A.D.'nin polisteki işlemleri sürüyor.

Gözaltındaki şüpheliye simitin içinde uyuşturucu hap getirdiler ile ilgili etiketler İzmir uyuşturucu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.