Gözaltınan alınan CHP'li Hüseyin Sarı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

15 Temmuz ile ilgili skandal paylaşım yapan CHP'li Hüseyin Sarı, gözaltına alınmıştı... Sarı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Balıkesir'in Erdek ilçesinin eski belediye başkanlarından CHP'li Hüseyin Sarı'nın sosyal medya hesabından 15 Temmuz ile ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekmişti.

Sarı, paylaşımı nedeniyle gözaltına alınırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da konuyla ilgili açıklama yaptı. Sarı, bugün sevk edildiği adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sarı’nın sosyal medya hesabından yaptığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebi ile görsel ve yazılı paylaşımı nedeni ile ikamet ettiği evinden Erdek polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenilirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile olay hakkında bilgi verdi. Sarı daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 FXvYEOYUIAM3J1O

Bakan Soylu, Sarı'nın gözaltına alınmasına dair iletisinde, "15 Temmuz ihanetine direnen vatandaşlarımızı ve şehitlerimizi aşağılayan H.S. isimli şahıs, Balıkesir polisimiz tarafından gözaltına alındı. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, suç ve suçluyu övme, terör örgütü propagandası yapma suçlardan hakkında yasal işlem başlatıldı" şeklinde bilgi verdi.

Edinilen bilgiye göre Hüseyin Sarı’ya daha önce de Cumhurbaşkanına hakaretten işlem yapılırken, ihalede usulsüzlük sebebi ile Erdek Belediye Başkanlığı görevinden alınmıştı.

SERBEST BIRAKILDI

Bu sabah adliyeye sevk edilen Sarı, ifadesinin ardından, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltınan alınan CHP'li Hüseyin Sarı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ile ilgili etiketler 15 Temmuz CHP'li Hüseyin Sarı' paylaşım içişleri bakanı süleyman soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.