Gözaltına alınınca 'Aşkım ara' diye seslendi

Antalya'da 3 genç kıza sözlü tacizde bulunduğu iddiası ile gözaltına alınan şahıs, "Aşkım Van Milletvekilini arasana" diyerek sevgilisine seslendi. Polisleri de tehdit eden kişinin hangi milletvekili kastettiği merak konusu oldu.

Olay, önceki gün Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde meydana geldi. İsmi açıklanmayan bir şahsın 12 ile 14 yaşları arasında 3 kıza sözlü tacizde bulunduğu öne sürüldü. 

Olayı gören ve tepki gösteren Cihan Menekşe ile şüpheli arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma yumruklu kavgaya dönüştü.

YERE YATIRILIP GÖZALTINA ALINDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, yere yatırdıkları şüpheliyi gözaltına aldı.

"AŞKIM VAN MİLLETVEKİLİNİ ARASANA"

Yerde polis ekiplerine ve kavga ettiği kişiye yönelik hakaret eden şüphelinin, "Aşkım Van Milletvekilini arasana. İkiniz de var ya, evinizden alınmazsanız. Hadi vur" dedi.

 Gözaltına alınınca 'Aşkım ara' diye seslendi

KİM O VAN MİLLETVEKİLİ?

 Zanlının kastettiği Van milletvekilinin kim olduğu ise merak konusu oldu. TBMM'de 7 Van milletvekili bulunuyor.

Bu vekillerin üçü AK Parti, dördü ise HDP'li milletvekili:

Abdulahat ARVAS AK Parti
İrfan KARTAL AK Parti
Muazzez ORHAN IŞIK HDP
Murat SARISAÇ HDP
Osman Nuri GÜLAÇAR AK Parti
Sezai TEMELLİ HDP
Tayip TEMEL HDP

'TEŞKİLATI BAĞLAYIN' DİYEN KURYE AKILLARA GELDİ

Öte yandan bu durum akıllara geçtiğimiz aylarda Tuzla'da yaşanan bir olayı getirdi.

Koronavirüs denetimleri kapsamında maske takmadığı gerekçesiyle kendisini durduran polise mukavemette bulunan ve bu nedenle hakkında dava açılan Cihan A., maskesiz dolaştığı için işlem yapmaya çalışan bekçilere saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Zanlı, ilk işlem yapıldığında, "Teşkilatın numarasını gönderin bana, eniştemin numarasını gönderin" diyaloğuyla hafızalara kazınmıştı

 

Gözaltına alınınca 'Aşkım ara' diye seslendi ile ilgili etiketler Antalya Van milletvekili polis Gözaltı Taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.