Gözaltına alınan öğretmen Betül Koca tam bir PKK sevicisi HDP yandaşı çıktı!

Ankara'da toplanan bir grup öğretmenin polise karşı gelmesi sonrasında yaşanan arbede CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu provokasyon için harekete geçirmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gözaltına alınan Betül Koca'nın PKK sevicisi HDP yandaşı olduğunu açıklamıştı. Yeni fotoğraflar ortaya çıktı.

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyeleri, “Taban maaş hakkımız geri verilsin” talebiyle Ankara’da bir araya geldi. Burada provokasyon yapmaya çalışan bir grup, polisin müdahalesiyle karşılaştı. 

POLİSE DİRENEN KOCA, GÖZALTINA ALINMIŞTI

Bunlardan biri de özel sektörde öğretmen olduğu iddia edilen Betül Koca oldu. Polise direnen Koca, gözaltına alındı. 

KEMAL KILIÇDAROĞLU PROVOKASYONA DOYMADI

Sosyal medya hesabından 'öğretmenlere biber gazı sıkıldığını' iddia ederek yine provokatif söylemlerde bulunan CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu'na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan cevap gelmişti. 

 

Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan gelmişti. Soylu, öğretmen sıfatıyla alanda bulunan Betül Koca'nın HDP bağlantılı olduğunu duyurmuştu.

Gözaltına alınan öğretmen Betül Koca tam bir PKK sevicisi HDP yandaşı çıktı!

YENİ FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI

Terör sevicisi HDP'ye desteğini açıkca belli eden Betül Koca, Süleyman Soylu'yu haklı çıkardı.

 

Gözaltına alınan öğretmen Betül Koca tam bir PKK sevicisi HDP yandaşı çıktı! ile ilgili etiketler HDP PKK Süleyman Soylu Gözaltı Kemal Kılıçdaroğlu betül koca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.