Gözaltına aldıkları şüphelinin korona testi pozitif çıktı

Sakarya'da hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan bir kişinin koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Bunun üzerine şüpheliyle temasta bulunduğu belirlenen Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan 6 polis memuru karantinaya alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro Amirliği’nde görevli ekipler, çok sayıda suçtan kaydı bulunan U.K. (42) isimli şahsı hırsızlık şüphesiyle gözaltına aldı.

Gözaltına aldıkları şüphelinin korona testi pozitif çıktı

ŞÜPHELİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek sorgulanan şüpheli şahsın adliyeye sevk edilmeden önce sağlık raporu için götürüldüğü Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan koronavirüs testi pozitif çıkınca şahsı yakalayan, sorgulayan ve mahkeme sonrasında ceza evine teslim eden toplam 6 polis memuru, koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina altına alındı.

İHA

 

Gözaltına aldıkları şüphelinin korona testi pozitif çıktı ile ilgili etiketler Sakarya polis Koronavirüs hırsız
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.