Göz filminin konusu nedir? Göz oyuncuları kimlerdir?

27 Ocak Çarşamba günü Kanal D yayın akışında yer alan Göz filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Korku türdeki film Göz hangi kanalda, Göz oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

27 Ocak Çarşamba günü Kanal D yayın akışında yer alan Göz adlı korku filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Göz 2014 yılında vizyona girmiştir. Göz adlı korku filminin başarılı oyuncuları ve ilginç hikayesi seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Göz filminin konusu nedir, Göz oyuncuları kimlerdir detaylar haberimizde.

Göz Filminin Konusu Nedir?

Çocukluğunda büyük bir travma yaşayan Katlie, yıllarca erkek kardeşi Tim'in ailesini öldürdüğü iddiasıyla karşı karşıya kalmıştır. Onun ile aralarının düzelmesi için ne kadar çabalasalar da sanki yine de bir şeyler yolunda gitmemektedir. Kime ait olduğu bilinmeyen, antika bir ayna Kaylie'nin şüphelerinin merkezine oturur.

Göz filminin konusu nedir? Göz oyuncuları kimlerdir?

Kolayca çevresindekileri etkisi altına alabilen bu aynanın ilk sahibi adeta sırra kadem basmıştır. Aynanın kendisine bakan kişiyi ele geçirebilme özelliğine sahip olması Kaylie'nin araştırmasını derinleştirir. Çevresindeki herkes ailelerini Tim'in öldürdüğünden emin gibidir. Fakat Kaylie'nin düşüncesine göre ailesini katleden, erkek kardeşi Tim’in yerine, doğaüstü olan bir varlıktır. Kaylie hem cinayetin sebebiyle yüzleşmek hem de erkek kardeşinin adını temize çıkarabilmek için kendisini tehlikenin göbeğine atar!

Göz Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Mike Flanagan

Oyuncular: Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff

Tür: Korku

Yapım Yılı: 4 Temmuz 2014 / 1s 44dk

Göz filminin konusu nedir? Göz oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Göz filmi oculos filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.