Göz altı halkalarını yok etmek için bilinmeyen makyaj hileleri

Göz altındaki koyu halkalar hangi göz kremi kullanılırsa kullanılsın cildi cansız ve yorgun gösterir. Kapatıcı ve fondöten gibi ürünler kullanarak koyu göz altı halkalarını yok edebilirsiniz. Ancak makyaja dikkat etmek gerekiyor. İşte koyu göz altları için makyaj önerileri…

Koyu göz altı halkaları yüzü yorgun ve cansız gösteriyor. Bu halkalar kiminde siyah kiminde mavi renkte beliriyor. Makyajda kapatıcı ve fondöten gibi ürünler kullanarak koyu göz altı halkalarını yok edebilirsiniz.

KOYU GÖZ HALKALARINA MAKYAJ ÖNERİLERİ

Koyu göz altı halkalarınız varsa doğal ten renginizden bir veya iki ton daha açık olan bir kapatıcı kullanarak göz altını aydınlatın. Kapatıcınızın altına renk düzeltici bir ürün de kullanabilirsiniz.

Güzellik uzmanları sıcak ten rengine sahip olanların turuncu alt tonlu kapatıcıları, soğuk cilt tonlarına sahip olanların ise pembe alt tonlarını kullanmayı öneriyor.

Göz altlarınızı aydınlatmak için beyaz kapatıcı kullanın. Uygulamak için, göz altı bölgesinin makyaj kalıntılarını iyice temizleyin.

Açık tenliyseniz, göz altı bölgenize bir nokta beyaz kapatıcı uygulayın ve karıştırın. Ardından, üstüne doğal tonlu bir kapatıcı uygulayın. Derin bir cildiniz varsa, önce doğal tonlu kapatıcıyı ve üstüne bir nokta beyaz kapatıcı uygulayarak işlemi tersine çevirin.

Göz altı halkalarını yok etmek için bilinmeyen makyaj hileleri ile ilgili etiketler Makyaj hile göz altı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.