Göster Gününü filmi konusu nedir? İşte Göster Gününü oyuncuları!

Bu akşam BEYAZ TV ekranlarında yayınlanacak Göster Gününü filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Göster Gününü filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Göster Gününü filmi konusu nedir? İşte Göster Gününü oyuncuları!

Göster Gününü filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Göster Gününü filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Göster Gününü filmi konusu nedir? İşte Göster Gününü oyuncuları!

GÖSTER GÜNÜNÜ FİLMİNİN KONUSU

Çizgi romanda süper kahramanlara ilgi duyan Dave Lizewski isimli sıradan bir gencin süper kahraman olmaya karar vermesi ile yaşananlar anlatılıyor. Yeşil kostümü ile kötülerin peşine düşen nam-ı diğer Kick-Ass’in karşısına birbirinden ilginç karakterler çıkıyor.

GÖSTER GÜNÜNÜ OYUNCULARI

Aaron Taylor Johnson, Garrett M Brown, Evan Peters

Göster Gününü filmi konusu nedir? İşte Göster Gününü oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.