Görülmemiş olay! Miss Turkey birincisi Simay Rasimoğlu’nun tacı elinde kaldı!

2019 yılında gerçekleşen Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda birinci seçilen 24 yaşındaki Simay Rasimoğlu, tacını koronavirüs salgını nedeniyle organizasyon ertelenince devredemedi. Rasimoğlu, tacı iki yıl elinde tutan ilk güzel oldu.

Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda bugüne dek görülmemiş bir olay yaşandı. Kraliçeler taçlarını yarışmadan bir yıl sonra yeni güzele devrediyordu ancak iki yıldır bu durum değişti. 2019 Miss Turkey yarışmasında birinci Simay Rasimoğlu seçildi. Yarışmanın ardından koronavirüs salgını başlayınca bütün organizasyonlar ertelendi.

Simay Rasimoğlu

TACI ELİNDE İKİ YIL TUTAN İLK KRALİÇE

Günaydın'dan Ömer Karahan'ın haberine göre; Güzellik yarışması düzenlenemeyince Rasimoğlu, tacı iki yıl elinde tutan ilk kraliçe oldu.

Simay Rasimoğlu

Miss Turkey Güzellik Yarışması, bugüne dek onlarca kraliçe çıkarttı. Bazıları yaptığı projelerle, bazıları da unutulmalarıyla magazin tarihine adını yazdırdı.

TACA SADECE BİR YIL SAHİP OLABİLİYORLARDI

Ancak isimleri her ne olursa olsun kraliçeler kazandıkları tacı bir yıl sonra devretti. Kraliçeler o tacı yalnızca bir yıl ellerinde tutabildiler. Ancak biri hariç; Miss Turkey 2019 birincisi Simay Rasimoğlu...

Simay Rasimoğlu

Simay Rasimoğlu, güzellik tacını taktıktan sonra tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs salgını ile karşılaştı. Pandemi tüm ezberlerimizi, alışkanlıklarımızı değiştirdi.

Birçok organizasyon gibi Miss Turkey Güzellik Yarışması da 2020'de yapılamayınca Rasimoğlu, tacı elinde tutmaya devam etti. Böylece normal şartlarda bir yıl süren taç seremonisinin dışına çıkan ve tacını iki yıldır vermeyen Miss Turkey 2019 güzeli Simay Rasimoğlu, adını ilklere yazdırmış oldu.

Simay Rasimoğlu


SİMAY RASİMOĞLU HAKKINDA

1997 yılında dünyaya gelen ve Miss Turkey 2019 birincisi seçilen model Simay Rasimoğlu, 1.88 boyunda. Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nun mimari restorasyon bölümünden mezun olmuştur.

REYNMEN İLE AŞK YAŞIYOR İDDİASI

2019 yılı Miss Turkey World'un birincisi Simay Sarıoğlu'un adı şu sıralar sosyal medya fenomeni Reynmen mahlaslı Yusuf Aktaş ile anılıyor. Ünlü modelin önceki gün yaptığı paylaşımda yer alan gözlüğün, Aktaş'a ait olduğu ortaya çıktı.

REYNMEN


Sosyal medya fenomeni Reynmen şu sıralar Bodrum'da tatil yapıyor. Tatilin tadını çıkaran Aktaş, sık sık paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor.

Ünlü fenomen, tatilden yaptığı paylaşımında kullandığı gözlüğün, aynı gün havuz başında bikinili pozunu yayınlayan Rasimoğlu'nun fotoğrafında çıkması her şeyi ele verdi.

Adları aşk dedikodularına karışan ikilinin, aynı mekandan fotoğraf atması ise iddiaları daha da alevlendirdi.

BURNU VE DİŞLERİ ÇOK KONUŞULDU

Miss Turkey 2019 birincisi Simay Rasimoğlu, burnu ve dişleriyle uzun süre gündemden düşmemişti. Kraliçeye 'Acilen burnunu yaptır', 'O ne dişler', 'Estetik şart' şeklinde yüzlerce acımazsız eleştiri geldi.

Simay Rasimoğlu, "Herkesin güzellik anlayışı farklı. Ama estetik yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum. Burnum kemerli, dişlerim de böyle kalacak. Kendimi bu halimle daha güzel buluyorum" şeklinde konuştu.

 

Görülmemiş olay! Miss Turkey birincisi Simay Rasimoğlu’nun tacı elinde kaldı! ile ilgili etiketler Reynmen Yusuf Aktaş Simay Rasimoğlu MİSS TURKEY 2019 Miss Turkey güzellik yarışması güzellik yarışması
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.