Görülmemiş olay: Kocasıyla tartışmaktan sıkılan kadın balkondan atladı!

Adana'da maddi sıkıntılar nedeniyle kocasıyla tartışan Hülya S. isimli bir kadın kangadan bunalınca kaçmak için birinci katta bulunan evin balkonundan atladı. Çevredekilerin acil müdahalesiyle hastaneye kaldırılan Hülya S. kendisinin atladığını söyleyerek kocasından şikayetçi olmadı. Hülya S.'nin atlama anı güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. İşte o anlar...

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesinde Hülya S. ve Mahmut S. isimli bir çift Elazığ'dan Adana'daki akrabalarının yanına geldi.

HEMEN AMBULANS ÇAĞIRILDI, HASTANEYE KALDIRILDI

 Burada çift arasında geçim sıkıntısı nedeniyle kavga çıktı. Kavgadan bunalan Hülya S. birinci kattan atladı. Yere düşerek yaralanan kadın çağrılan ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Görülmemiş olay: Kocasıyla tartışmaktan sıkılan kadın balkondan atladı! - Resim : 2

KOCASINDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Hastanede kadının alınan ifadesinde, kendisini kimsenin atmadığını, kocasından şikayetçi olmadığını söylediği öğrenildi. İfadesi alınan Mahmut S. ise serbest bırakıldı.

 

Görülmemiş olay: Kocasıyla tartışmaktan sıkılan kadın balkondan atladı! - Resim : 4

(İHA)

Görülmemiş olay: Kocasıyla tartışmaktan sıkılan kadın balkondan atladı! ile ilgili etiketler Adana Kadın koca maddi sıkıntı atladı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.