Görülmemiş olay: Desteklediği parti seçimi kazanınca sözünü tuttu 'dilini kesti'!

Hindistan'da yoğun geçen siyasi yarış sonrası sonuçlanan eyalet seçimlerine ilginç bir olay damga vurdu. Desteklediği partinin seçimi kazanması durumunda 'dilini kesme' sözü veren 29 yaşındaki kadın, sonuçlar açıklanınca sözünü tuttu ve dilini kesti.

Hindistan koronavirüs pandemisine karşı aldığı yanlış kararlarla son günlerde gündemde olsa da yoğun geçen bir eyalet seçimi de gerçekleşti. 

Eyalet seçimlerine ise 29 yaşındaki bir kadın damga vurdu. Desteklediği partinin seçimi kazanması durumunda "dilini kesme" sözü veren kadın, resmi sonuçlar açıklandıktan sonra sözünü tuttu.

Görülmemiş olay: Desteklediği parti seçimi kazanınca sözünü tuttu 'dilini kesti'!

TAPINAĞIN ÖNÜNDE DİLİNİ KESTİ

Ülke basınında yer alan habere göre, Vanitha isimli 29 yaşındaki kadın dün verdiği sözü yerine getirebilmek için Muthalamman tapınağına giden kadın pandemi kısıtlamaları nedeniyle içeriye giremeyince dilini kapının önünde kesti.Tapınağın merdivenlerinde baygın halde bulunan Vanitha'nın hastanede tedavi altına alındığı açıklandı.

 

HASTANEDE İLK MÜDAHALE YAPILDI

Hastaneden yapılan açıklamada kadının dilinden 1 santimetre kestiği bilgisine yer verildi. Aynı açıklamada yapılan müdahale sonrası kadının yeniden konuşabileceğin de altı çizildi.

Görülmemiş olay: Desteklediği parti seçimi kazanınca sözünü tuttu 'dilini kesti'! - Resim : 2

YENİ BAŞKAN 7 MAYIS GÜNÜ YEMİN EDECEK

29 yaşındaki kadının desteklediği DMK ve ortakları eyalet meclisinde 234 üyenin 159'u sandalye kazanarak çoğunluk oldu. Bu sonuçlar sonrası Muthuvel Karunanidhi Stalin Eyaletin yeni Başbakanı oldu. Stalin 7 Mayıs günü yemin edip görevine başlayacak.

Görülmemiş olay: Desteklediği parti seçimi kazanınca sözünü tuttu 'dilini kesti'! ile ilgili etiketler Hindistan seçim eyalet dil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.