Görme engellilerin kıyasıya bowling mücadelesi!

Uluslararası Lions Dernekleri 118E Yönetim Çevresi Federasyonu kulüplerinden Gaziosmanpaşa Lions Kulübü ile Türkiye Körler Vakfı tarafından düzenlenen görme engelliler bowling turnuvası Güngören’de bir AVM’de gerçekleşti. Turnuvada başarılı olan yarışmacılar, Türkiye genelinde Ankara’da Türkiye körler vakfı tarafından yapılacak olan 4-5 Mayıs 2018 tarihindeki turnuvaya katılacaklar. Bu etkinlik, doğumlar, kazalar veya başka nedenlerle daha az şanslı olanlara engelleri birlikte aşma bilincini ve kamuoyunda engelli kişileri ilgili farkındalık geliştirmeyi amaçlıyor. Engellilerin hayatın her alanında olduğunu hayatlarını kolaylaştırma farkındalığı amaçlayan bu etkinlik kıyasıya yarışan engelli yarışmacı arkadaşları heyecanlandırıp Türkiye genelinde yapılacak olan turnuvaya katılıp heyecanları devam edecek.

Görme engellilerin kıyasıya bowling mücadelesi! ile ilgili etiketler görme engellilerin kıyasıya bowling mücadelesi! görme engelli bowling mücadelesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.