Görme engelli adam eşini defalarca bıçakladı

Esenler’de yaşayan ve 2 sene önce Suriye'den geldikleri öğrenilen ailenin tartışması kanlı bitti. Görme engeli olan adam tartıştığı eşini defalarca bıçakladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz kadını hastaneye götürdü. Görme engelli koca ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, bu akşam saat 19.30 sıralarında Esenler Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, görme engelli olan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Ahmet İ. karısı ve çocukları ile birlikte yaşadığı evinde karısını henüz bilinmeyen bir nedenle defalarca bıçaklayarak yaraladı. Yaralanan kadının yardımına komşuları koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan kadın sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı. Karısını bıçaklayan Ahmet İ. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

“GÖRME ENGELLİ, PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR.”

Suriyeli ailenin komşularından Turgay Tunca, “Suriyeli aile yaklaşık 2 senedir komşumuz. Olayı gerçekleştiren şahıs görme engelli, ayrıca psikolojik sorunları var. Zaman, zaman dışarı çıkıp bağıran birisi, eşini kolundan karnından ve bacağından yaralamış. 40 dakika falan müdahale ettik ambulans çağırdık” şeklinde konuştu.

OĞLU YAŞANANLARI ANLATTI

Suriye çiftin oğlu ise, “Evde babam ile annem vardı. Eve girer girmez demiş gel buraya sonra hemen saldırmış. Bıçağı arkasında saklamış. Bıçağı annemin kalbine doğru sallamış. Babasını çok seviyordu. Babası öldükten sonra sinir hastası oldu. Köydeyken de bazen böyle yapıyordu ama vurmuyordu. Suriye’den geldik biz. Sokağa çıkıp bağırıyordu” dedi.

Görme engelli adam eşini defalarca bıçakladı ile ilgili etiketler Esenler bıçaklama koca
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.