Görkem Sevindik minik oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi! Gözleri babasının kopyası

Geçtiğimiz yıl kendisinden bir yaş büyük basketbolcu sevgilisi Kübra Siyahdemir ile sessiz sedasız nikah masasına oturan 34 yaşındaki oyuncu Görkem Sevindik evlendikten kısa süre sonra baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Ünlü oyuncu oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi.

'Söz', 'Ramo', Kahraman Babam', 'Kırmızı Kamyon', 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Kurtlar Vadisi Pusu' gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Görkem Sevindik sevgilisi Kübra Siyahdemir ile geçtiğimiz yıl Radisson Hotel’de düzenlenen aile arasında bir törenle gizlice evlenmişti. Pandemi sonrası ailesi ve yakın arkadaşlarıyla eğlenceli bir düğün yapmayı planlayan çift ilk bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşamışlardı.


''KENDİSİ ÇOK YAKIŞIKLIDIR''

1950’li yıllarda küçük bir ilçede kısıtlı imkan ve engellerle füze yapımına girişen Bandırmalı gençlerin hikayesini anlatan, Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, ve Öykü Gürman’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Bandırma Füze Kulübü’ filmi ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Görkem Sevindik oğlunun fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaştı. Yakışıklı oyuncu bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi.

görkem sevindik

Sevindik 1,3 milyon takipçili Instagram hesabından paylaştığı oğlunun karesine ''Oğlum diye demiyorum ama kendisi çok yakışıklıdır.'' notunu düştü. Sevindik'in bu karesi yaklaşık 4 saat içinde 38 bin kişi tarafından beğenildi.

Görkem Sevindik minik oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi! Gözleri babasının kopyası ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram görkem sevindik Kübra Siyahdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.