Görevinden istifa eden Ziya Selçuk'tan teşekkür paylaşımı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk görevinden istifa etti. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararına göre Selçuk'un yerine Prof. Dr. Mahmut Özer getirildi. Görevi sona eren Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Selçuk, "Bana ülkemin çocukları için çalışma imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararına göre, görevden affını isteyen ve af talebi kabul edilen Prof. Dr. Ziya Selçuk'tan boşalan Milli Eğitim Bakanlığına, Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer atandı.

İstifa talebi kabul edilen Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Selçuk, "Bana ülkemin çocukları için çalışma imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Ziya Selçuk'un paylaşımı şu şekilde;

"Millî Eğitim Bakanlığı görevim bugün itibarıyla nihayetlenmiştir. Bana ülkemin çocukları için çalışma imkânı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.

Milletimize, eğitim ailemize, birlikte görev yaptığım Bakan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Görev yaptığım süre boyunca birlikte çok kıymetli çalışmalara imza attığımız değerli çalışma arkadaşım Bakanımız Sayın Mahmut Özer Bey’e ve göreve yeni başlayan Bakan Yardımcılarımıza başarılar diliyorum."

Görevinden istifa eden Ziya Selçuk'tan teşekkür paylaşımı ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı Ziya Selçuk istifa Resmi Gazete mahmut özer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.