Görevimiz Tehlike 5 filmi konusu nedir? Görevimiz Tehlike 5 oyuncuları ve kadrosu

Unutulmaz film serileri arasında yer alan Görevimiz Tehlike 5 Türkiye'de ilk 31 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girdi. Görevimiz Tehlike film serisinin beşinci filmi olarak izleyici karşısına çıktı. Diğer seriler gibi bu seri de izleyici karşısında güzel notlar aldı. Türü aksiyon ajan filmi olarak geçen Görevimiz Tehlike 5 filmi konusu ve kadrosu merak ediliyor. Görevimiz Tehlike 5 oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar...

Görevimiz Tehlike 5 İngilizce adı olarak Mission: Impossible - Rogue Nation olarak bilinen film Christopher McQuarrie tarafından yönetilmiştir.  2015 yapımı aksiyon filmi uzun süredir televizyonlarda film kuşağı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu filmi ilk defa izleyecek olanlar için Görevimiz Tehlike 5 filmi konusu nedir? Görevimiz Tehlike 5 oyuncuları ve kadrosu gibi merak edilen soruların yanıtını hazırladık.

GÖREVİMİZ TEHLİKE 5 FİLMİ KONUSU

Yasa dışı bir örgüt olan Sendika uluslararası bir konuma sahiptir. IMF'yi ortadan kaldırmaya çalışmak için bazı planlar yapmaktadırlar. IMF'de Ethan Hunt ajanlık yapmaktadır. Sendika örgütü Ethan Hunt'ı yakalar ama bu esirlik fazla sürmez. Örgüt içindeki ajan Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) sayesinde kaçmayı başarır. Ajans Hunt bir süre ortadan kaybolur ve daha sonra Benji (Simon Pegg) isimli arkadaşı ile karşılaşır. Sendikayla bağlantısı olduğunu düşündüğü Solomon Lane'i (Sean Harris) yakalamak için operasyon başlatır. Opera salonunda yapılan operasyon başarısız olur. Sendikanın peşini bırakmayan Ajan Hunt iyice çılgına dönecektir. Bulabildiği isimlerin peşinden giderken aynı zamanda Sendika'ya da çalışan Ilsa, Hunt'ın planlarını söylemek zorunda kalacaktır. Serüven bu şekilde devam ederek aksiyon ve macera hiç bitmeyecektir.

GÖREVİMİZ TEHLİKE 5 OYUNCULARI

Tom Cruise, IMF ajanı Ethan Hunt

Simon Pegg, IMF teknik saha ajanı Benjamín "Benji" Dunn

Jeremy Renner, IMF Saha Operasyonları Yöneticisi William Brandt

Rebecca Ferguson, MI6 gizli ajanı Ilsa Faust

Ving Rhames, IMF ajanı Luther Stickell

Sean Harris, Solomon Lane, Sendika'nın lideri

Alec Baldwin, CIA Yöneticisi Alan Hunley

Jens Hultén, Janik "Bone Doctor" Vinter

Simon McBurney, MI6 Yöneticisi Attlee

Zhang Jingchu, CIA araştırmacısı Lauren

Rupert Wickham, Avusturya Şansölye'si

America Olivo, Şansölye'nin karısı

Tom Hollander, İngiliz Başbakanı

Hermione Corfield, Plak dükkânında çalışan kız

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.