Görevimiz Tehlike 2 filminin konusu nedir? Görevimiz Tehlike 2 oyuncuları kimlerdir?

14 Ocak Perşembe günü Star TV yayın akışında yer alan Görevimiz Tehlike 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Görevimiz Tehlike 2 hangi kanalda, Görevimiz Tehlike 2 oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

14 Ocak Perşembe günü Star TV yayın akışında yer alan Görevimiz Tehlike 2 adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Görevimiz Tehlike 2 2000 yılında vizyona girmiştir. Görevimiz Tehlike 2 adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Görevimiz Tehlike 2 filminin konusu nedir? Görevimiz Tehlike 2 oyuncuları kimlerdir?

Görevimiz Tehlike 2 Filminin Konusu Nedir?

Sean Ambrose emekli bir IMF ajanıdır. Bilim insanları tarafından üretilen Chimera isimli ürkütücü bir virüsü elde etmeye çalışmaktadır. Bu virüsün piyasadaki paha biçilmezliğini kullanıp milyarlarına ulaşmak ise tek hedefidir. Dünyanın en ünlü ve en gizli ajanlarından biri olan Ethan Hunt ise Ambrose'nin peşine düşer. Ambrose, Ethan'ı etkisiz kılabilmek adına onun eski sevgilisi olan Nyah Hall'u işin içine sokmaya karar verir. Planı tutacaktır... En azından bir süreliğine...

Görevimiz Tehlike 2 filminin konusu nedir? Görevimiz Tehlike 2 oyuncuları kimlerdir?

Görevimiz Tehlike 2 Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: John Woo

Oyuncular: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton

Tür: Aksiyon, Macera, Gerilim

Yapım Yılı: 16 Haziran 2000 / 2s 6dk

Görevimiz Tehlike 2 filminin konusu nedir? Görevimiz Tehlike 2 oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Görevimiz Tehlike 2 filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.