Görevden alınan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ilk açıklama

Görevinden alınan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ilk açıklamayı yaptı. Geçtiğimiz hafta Birleşik Arap Emirlikleri ile ilişkiler konusunda yaptığı açıklamalar gündeme oturan Cahit Özkan, "Sayın Grup Başkanımız ve çalışma arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde, dört yıldan beri yürüttüğüm AK Parti Grup Başkanvekilliği görevimden affımı istirham etmiş bulunmaktayım." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan görevinden alınmıştı.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Grup Başkanımız ve çalışma arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde, dört yıldan beri yürüttüğüm AK Parti Grup Başkanvekilliği görevimden affımı istirham etmiş bulunmaktayım. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim. AK Parti’de aslolan makam ve mevki değil görev ve sorumluluklardır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir nefer olarak her daim görev ve sorumluluklarımı sonuna kadar yerine getirmek için tüm gayretimle çalışmalarıma devam edeceğim.”

 

 

 

 

 

Görevden alınan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ilk açıklama ile ilgili etiketler AK Parti Cahit Özkan görevden alma Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.