Görev süresi Merkel'i tüketti: Canlı yayında uyudu!

Görev süresinin bitişi ile pili de biten kuantum fizikçisi ve Almanya Başbakanı olan 66 yaşındaki Angela Merkel, televizyonda katıldığı bir programda canlı yayında yorgunluğuna yenik düştü ve olduğu yerde uyudu. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Merkel'in, yayın esnasında, soru soran vatandaşı dinlerken gözlerinin kapandığı, tam uykuya geçerken son anda toparlandığı ve uyanık kalmaya çalıştığı görüldü.

Kuantum fizikçisi olan ve aldığı isabetli politik kararlarla Almanya'yı görev süresi boyunca başarılı şekilde yöneten, dünyanın en etkili politikacılarından biri olan Angela Merkel, canlı yayında yorgunluğuna yenik düşerek uyuya kaldı.

GÖREV SÜRESİ BİTERKEN MERKEL'İN PİLİ DE BİTTİ

66 yaşındaki Almanya Başbakanı, görev süresinin bitişi yaklaşırken oldukça yorulmuş görünüyor. Bunun son örneği Merkel'in dün gerçekleştirilen ve Alman vatandaşlarının kendisine sorular yönelttiği bir sanal toplantıda yaşandı.

Görev süresi Merkel'i tüketti: Canlı yayında uyudu!

PROGRAMIN BAŞLARINDA ENERJİKTİ

Alman televizyonları tarafından yayınlanan ve Almanya Hükümeti'nin resmi sitesine yüklenen bir buçuk saatlik toplantı videosunda, başlarda oldukça enerjik ve neşeli olduğu görülen Şansölye'nin aradan geçen bir saatlik soru-cevap maratonuyla birlikte giderek yorulduğu ve uykusunun geldiği görüldü.

Toplantının sonlarına doğru bir vatandaşın corona virüs salgını, Afganistan ve Almanya'nın pandemi dönemi sonrasıyla ilgili sorular soran vatandaşı dinlerken gözleri kapanan Merkel'in neredeyse uyuduğu, gözleri kapanırken son anda toparlandığı ve kendini uyanık tutmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

Görev süresi Merkel'i tüketti: Canlı yayında uyudu! - Resim : 2

EMEKLİLİK KARARI DOĞRU BİR KARARMIŞ GİBİ DURUYOR

Merkel'in yorgun ve uyuklayan hali özellikle Almanya'da birçok kişi tarafından sosyal medya yoluyla paylaşılırken, Alman lider için 'Emeklilik kararı vermesinin doğruluğu onaylanmış oldu' yorumları yapıldı.

Görev süresi Merkel'i tüketti: Canlı yayında uyudu! ile ilgili etiketler merkel yorgun uyku uyuyakaldı uyuya kaldı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.