Görenler Sibel Can zannetti! Tarkan'ın çocukluk fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdı

17 Ekim 1972 doğumlu olan Megastar lakaplı şarkıcı Tarkan 50'inci yaşını kutladı. İleri yaşına rağmen genç görüntüsüyle dikkat çeken ünlü popçunun çocukluk fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Tarkan'ın çocukluk halini görenler şaşkına döndü. Ünlü şarkıcının çocukluk hali Sibel Can'a benzetildi.

İki gün önce yeni yaşını kutlayan Tarkan'ın çocukluk fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. İleri yaşına rağmen oldukça genç görünen Tarkan'ın küçüklük fotoğrafı görenleri şaşkına çevirdi.

Instagram hesabından "Vay be! İnanamıyorum.Yarın gerçekten 50 mi oluyorum?” şeklinde bir paylaşımda bulunan Tarkan'ın o karesini hayranları yorum yağmuruna tuttu. Çocukluk fotoğrafı ortaya çıkan Tarkan'ı görenler hayran kaldı. Tarkan'ın çocukluğunu gören "Sibel Can'ın kopyası", "Olmaz böyle benzerlik" yorumunda bulundu.


İşte Tarkan'ın gündem olan o karesi...

Görenler Sibel Can zannetti! Tarkan'ın çocukluk fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdı

 

Görenler Sibel Can zannetti! Tarkan'ın çocukluk fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdı ile ilgili etiketler Tarkan Sibel Can
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.